Atama logotip
EN

Kadrovska šola za študente

Želiš po študiju delati na kadrovskem področju?
Te področje kadrovanja in zaposlovanja neizmerno zanima, vendar ne veš, kje in kako pridobiti praktična znanja?

Potem je Kadrovska šola pravi odgovor zate! Pri vsaki izvedbi Kadrovske šole ponudimo enemu študentu brezplačno kotizacijo. 


Kako do brezplačne kotizacije? 

Tako, da na elektronski naslov tajnistvo@atama.si pošlješ veljavno potrdilo o šolanju in v sporočilo dopišeš, da sodeluješ v žrebu za brezplačno kotizacijo. Tako enostavno! Ko se enkrat prijaviš, se avtomatsko uvrstiš v žreb vsakič, ko razpišemo novo izvedbo izobraževanj (velja ena šolsko leto). Pogoj je le ta, da imaš veljaven status študenta v času izvedbe Kadrovske šole.


Kaj pa če nisi izžreban/-a, pa se vseeno želiš udeležiti Kadrovske šole?

Ni problema. Nudimo ti študentski popust na izobraževanje.
Za tebe tako znaša vrednost izobraževanja 150 (z že vključenim DDVjem).

Prijaviš se tako, da izpolniš prijavni obrazec ter v polje "podjetje" dopišeš, da si študent/-ka, ter mi v roku 3 dni pošlješ potrdilo o šolanju na elektronski naslov teja.kastelic@atama.si.


Zakaj bi te Kadrovska šola zanimala?

Ker boš pridobil/-a ogromno koristnega znanja iz področja kadrovanja in zaposlovanja.
To ne govorimo o znanju, kot ga pridobiš na fakulteti, ampak tisto pravo, praktično znanje - konkretne težave, s katerimi se kadroviki srečujejo vsak dan!

Po končanem izobraževanju prejmeš tudi Potrdilo o usposabljanju.  Poleg tega, boš spoznal/-a veliko kadrovikov, s katerimi se lahko tudi povežeš in kdo ve – mogoče se ti obeta kakšno novo sodelovanje.


Več o sami kadrovski šoli si lahko prebereš na strani Kadrovska šola.

Ob tem te vabim, da si prebereš naš članek Z mislijo na zaposlitev že v času študija, kjer boš izvedel/-a, kako pričeti nabirati izkušnje za tvojo bližajočo se zaposlitev.