Atama logotip
EN

Za podjetja

Smo izkušeno podjetje, ki že skoraj 25 let ustvarja zgodbe o uspehu na področju zaposlovanja v Sloveniji. Naša predanost in specializacija sta v storitvah kadrovanja, pri čemer ponujamo edinstveno kombinacijo strokovnosti in človečnosti. Verjamemo, da so ljudje srce vsake organizacije, zato se zavzemamo za posameznike in njihov potencial, ki je ključen za rast in razvoj vsakega podjetja.

Našim strankam zagotavljamo učinkovite celostne kadrovske rešitve, hkrati pa pozornost usmerjamo v gradnjo dolgoročnih partnerstev, ki temeljijo na zaupanju, znanju in usmerjenosti v prihodnost. Če iščete zanesljivega partnerja, ki razume vaše kadrovske potrebe, ste na pravem mestu.

Zagotavljanje delovne sile

Prihranite čas in s pomočjo naše baze kakovostnih kandidatov in širokim medijskim prostorom za oglaševanje najrazličnejših kadrovskih potreb najemite nove sodelavce. Glede na vaše potrebe najdemo ustrezne kandidate, poskrbimo za njihovo zaposlitev in vodimo vse kadrovske postopke.

Selekcija in izbor kandidatov za zaposlitev

Skupaj z vami definiramo kriterije za novega sodelavca in poiščemo prave kandidate. V postopku izbire preverimo kompetence in testiramo sposobnosti potencialnih kandidatov, hkrati pa poskrbimo za skladnost celotnega postopka s trenutno veljavno zakonodajo ter komunikacijo s kandidati.

Kadrovski pregled

Vodenje kadrovske administracije je močno povezano z različnimi zakoni, predpisi, pravilniki in sklepi. Samostojno je temu izredno težko slediti, zato za vas opravimo temeljit pregled vaše kadrovske dejavnosti in dokumentacije ter v izogib sankcijam ob inšpekciji pripravimo priporočila za izboljšavo kadrovskega področja.

Ureditev kadrovske dokumentacije

Skladno z vašimi potrebami in veljavnimi regulativami pripravimo akt o sistematizaciji, pogodbo o zaposlitvi vključno z vsemi potrebnimi obrazci in poskrbimo za postavitev celotnega sistema vodenja kadrovske dokumentacije.

Kadrovski paketi

Dovolite, da naši strokovnjaki na področju kadrovanja in zaposlovanja prevzamejo vodenje kadrovske dokumentacije. Nudimo vam različne kadrovske pakete, ki vključujejo različne storitve kadrovskega področja in so povsem prilagojeni vašim dejanskim potrebam.

Kadrovska šola

Izboljšajte in izkoristite potenciale svojih zaposlenih z Atamino Kadrovsko šolo. Osvežili in utrdili bomo znanje na kadrovskem področju ter vas seznanili z vsemi novostmi. Skozi primere dobre prakse boste ob koncu izobraževanja učinkovito upravljali in vodili vse postopke v procesu kadrovanja in zaposlovanja. Kadrovska šola je namenjena tako fizičnim kot pravnim osebam.

Psihometrično testiranje PXT

S pomočjo učinkovitega spletnega orodja izberite pravega sodelavca in omogočite najboljši izkoristek potencialov vaših zaposlenih. Psihometrično testiranje lahko uporabite tako pri selekciji novih sodelavcev kot tudi za preverjanje ujemanja trenutno zaposlenih z obstoječimi delovnimi mesti.

 

Skrb za kadrovsko področje prepustite nam, mi pa bomo poskrbeli za optimizacijo vašega poslovanja.


Storitve Atama