Atama logotip
EN

Za iskalce

Iščete svojo prvo službo ali bi trenutno zaposlitev želeli zamenjati? Potem ste na pravem mestu – dovolite, da vam pomagamo!

  1. Na tej spletni strani najdete aktualne informacije o prostih delovnih mestih, ki jih ponujamo ta trenutek. Redno dodajamo nova delovna mesta, ki jih lahko prejemate tudi na svoj elektronski naslov. Z vpisom v bazo iskalcev zaposlitve poskrbite, da boste vedno na tekočem z aktualnimi delovnimi priložnostmi.
  2. Z vpisom v bazo iskalcev zaposlitve boste bistveno povečali svoje možnosti za zaposlitev. Ne le, da vas bodo naši svetovalci kontaktirali takoj, ko prejmejo ustrezno povpraševanje za vaš profil – aktualna prosta delovna mesta boste z vpisom v bazo prejemali tudi na svoj elektronski naslov, zato poskrbite, da boste vedno na tekočem.
  3. Niste prepričani, kako se predstaviti delodajalcu na najboljši možen način? Predstavljamo vam koristne nasvete naših strokovnjakov o pisanju preglednega, informativnega in natančnega življenjepisa. Ne spreglejte tudi primera dobrega življenjepisa, katerega lahko uporabite kot idejno zasnovo za pripravo svojega.
  4. Ste pri iskanju zaposlitve naleteli na vprašanje, na katerega nimate odgovora? Prebrskajte med številnimi temami, o katerih smo v preteklosti že pisali, ali nam enostavno postavite vprašanje. Potrudili se bomo, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času.