Atama logotip
EN

O nas

Za uspeh podjetja ima človeški kapital vedno večji pomen. Poiskati in izbrati najustreznejšega kandidata na trgu dela, ki bo izpolnil vaša pričakovanja, je zahtevna in odgovorna naloga. Izkušnje so pokazale, da se dobre ekipe gradijo z ustreznimi kandidati in za to je pri izboru nujna profesionalna selekcija.
 

Zakaj izbrati nas?

  • Na področju iskanja in posredovanja kadrov delujemo že skoraj 25 let.
  • Naša obširna baza kandidatov se nenehno dopolnjuje, kar nam omogoča, da vam vedno predstavimo najboljše možne kandidate.
  • Redno objavljamo oglase preko spletnih portalov, kar nam omogoča, da ostanemo v koraku s spremembami na trgu dela.
  • Podjetje ATAMA d.o.o. je prepoznano kot strokovni poslovni partner, kar vam zagotavlja zanesljivo sodelovanje na daljši rok.
 
Strokovne rešitve, ki jih ponujamo v okviru naših storitev, so plod domačega znanja in izkušenj ob nenehnem spremljanju ter proučevanju najboljših praks iz razvitega sveta. Dobro poznamo razmere na slovenskem trgu dela – spremembam na področju kadrovanja in zaposlovanja nenehno sledimo že od leta 1999. Naši produkti in poslovni razvoj tako izhajajo iz potreb delodajalcev ter iskalcev zaposlitve.
 
Zaposlovanje je naše vsakodnevno opravilo. Temelji na odličnem poznavanju pravil, določenih z zakoni, podzakonskimi akti, kolektivnimi pogodbami in splošnimi akti. Kadrovski razvoj dojemamo kot podlago ekonomskim učinkom, povečevanju prodaje in upravljanju stroškov dela. Izjemno smo pozorni na sodelovanje z delavci.
 
Poleg glavne dejavnosti zagotavljanja delavcev in študentov naš program zajema še naslednje storitve:

Poslanstvo

 Strategija

Vrednote