Atama logotip
EN

Včlanitev

 

Začni svojo pot do raznolikih delovnih priložnosti, neprecenljivih izkušenj in finančne stabilnosti!

HITRO

V Atamin študentski servis se lahko včlaniš v zgolj nekaj minutah – vse, kar potrebuješ je študentski status oziroma potrdilo o vpisu. 

ENOSTAVNO

Včlanitev in vse nadaljnje postopke lahko v celoti opraviš kar prek spleta. Če ti je ljubši osebni pristop, si seveda vabljen/a tudi v naše prostore. 

OSEBNO PRILAGOJENO

Brskaj med ponudbo dela, ki jo redno osvežujemo in izberi študentsko delo, ki najbolj ustreza tvojemu urniku in življenjskemu stilu.


Do študentskega dela v dveh korakih:

  1. Včlanitev v študentski servis
V naš študentski servis se lahko včlaniš preko spleta – izpolni prijavnico in jo posreduj na studentski.servis@atama.si oziroma na Atama d.o.o., Slovenska cesta 55c, 1000 Ljubljana – ali se oglasi v živo v naših pisarnah. Pogoj je, da imaš urejen dijaški oziroma študentski status, ki ga lahko dokažeš s potrdilom o vpisu v tekoče študijsko leto.
  1. Naročanje napotnice

Ko si izbereš delovno mesto, ki bi ga želel/a opravljati, nam le še sporoči podatke podjetja in naziv delovnega mesta. Vse podrobnosti glede dejanskega opravljanja in nastopa dela se dogovoriš neposredno s podjetjem.

 

V študentski servis Atama se lahko včlaniš, če imaš status dijaka ali študenta. Lahko pa tudi status izrednega dijaka, če nisi starejši od 26 let. Ob včlanitvi moraš zato predložiti še potrdilo o vpisu.


 servis

Ker so izkušnje, ki si jih člani nabirate z delom preko servisa pogosto premalo cenjene in ovrednotene, vam na podlagi dela pripravimo tudi potrdilo o delu in izkušnjah ter o zaslužku
Potrdilo lahko naročite prek 
studentski.servis@atama.siali na 01 23 00 863. 
 
Prijavnica za včlanitev v študentski servis Atama