Atama logotip
EN

Ponudba dela za iskalce

Na tem mestu najdete aktualne informacije o prostih delovnih mestih, ki jih trenutno ponujamo.

Pred prijavo na delovno mesto vam priporočamo ogled nasvetov, kako se predstaviti delodajalcu, saj ravno s svojo prijavo pri delodajalcu že ustvarimo prvi vtis. Preverite tudi, katerih napak se je vredno izogniti pri pisanju življenjepisa.

Samostojni električar (m/ž) - Portorož

Podjetje z 20-letno tradicijo na področju izvajanja električnih inštalacij, v svoje vrste vabi samostojnega električarja! Delo poteka na terenu, v eni izmeni, plača po dogovoru.

Komisionar (m/ž) – Grosuplje

Za našega naročnika, uspešno proizvodno podjetje, iščemo Komisionarja (m/ž). Zaposlitev bo sklenjena direktno pri podjetju.

CNC operater (m/ž) - Ljubljana

Podjetje, ki ima proizvodnjo na najvišjem tehnološkem nivoju, išče CNC operaterje m/ž. Lokacija: Ljubljana

Operater HEX (m/ž) - Kamnik

Za podjetje Danfoss Trata, ki ima proizvodnjo na najvišjem tehnološkem nivoju, iščemo HEX operaterje!

Orodjar (m/ž) - Ljubljana

Uspešno mednarodno priznano podjetje išče Orodjarja! Delo poteka v 2 izmenah v Ljubljani.

Programski inženir (m/ž) - Ljubljana

Podjetje Stöcklin Logistics AG v svoje vrste vabi sodelavce, ki bodo soustvarjali nov Kompetenčni programski center v Ljubljani.

Elektro vzdrževalec (m/ž) - Kranj

Za mednarodno uspešno podjetje, ki nenehno investira v razvoj proizvodnje, iščemo elektro vzdrževalca m/ž v Kranju. Pogodba bo sklenjena direktno pri podjetju za nedoločen čas. Delo je primerno tudi za začetnike.

Ličar v proizvodnji (m/ž) - Ljubljana

Za našega naročnika Danfoss Trata d.o.o. v Ljubljani iščemo Ličarja m/ž v proizvodnji ventilov za centralno ogrevanje. Zaželena je izobrazba ali izkušnje na področju ličarskih del.

Operater na strojih (m/ž) - Ljubljana

Si želite zaposlitve v okolju s sodobno tehnološko opremo in urejenimi proizvodnimi prostori? Potem ne odlašajte s prijavo!

Proizvodni delavec (m/ž) - Kranj

Za našega naročnika, mednarodno uspešnega proizvajalca prehrambenih izdelkov, iščemo več proizvodnih delavcev.

Delo v proizvodnji (m/ž) - Grosuplje

Zaposlite se direktno v podjetju z dolgoletno tradicijo in odličnimi izdelki! Lokacija: Grosuplje.

Operater na liniji (m/ž) - Kranj

Zaposlite se v okolju s sodobno tehnološko opremo in urejenimi proizvodnimi prostori!

Servisni tehnik (m/ž)

Podjetje Stöcklin Logistics AG v svoje vrste vabi sodelavce, ki bodo soustvarjali nov Kompetenčni programski center v Ljubljani.

Team leader - PLC programer (m/ž) - Ljubljana

Podjetje Stöcklin Logistics AG v svoje vrste vabi sodelavce, ki bodo soustvarjali nov Kompetenčni programski center v Ljubljani.

PLC programer (m/ž) - Ljubljana

Podjetje Stöcklin Logistics AG v svoje vrste vabi sodelavce, ki bodo soustvarjali nov Kompetenčni programski center v Ljubljani.

Posluževalec CNC stroja (m/ž) Gorenjska

Iščete zaposlitev za nedoločen čas? Želite delati v urejenem okolju, kjer skrbijo za varnost in čistočo? Potem ne odlašajte s prijavo in se pridružite prijetnem kolektivu!

Vzdrževalec avtomatiziranih linij (m/ž)

Za ugledno podjetje Danfoss Trata v Ljubljani iščemo Vzdrževalca avtomatiziranih montažnih linij m/ž. Delo poteka v 1 izmeni.

Pogodba za določen čas

Pozdravljeni, S 30.6.2023 mi poteče pogodba sklenjena zaradi začasno povečanega obsega dela. Ob sklenitvi leta 2022 so mi rekli da je sodelavka na porodniškem dopustu. Povedala sem jim, da imam službo za NDČ in da je zgolj zaradi nadomeščanja porodniške ne bi menjala in so rekli da iščejo dolgoročno, vendar to je bila le beseda. Sedaj so me obvestili, da mi po preteku ne bodo dali pogodbe za NDČ, kar pomeni da ostanem brez službe. Sem mati samohranilka dvema otrokoma in to tudi vedo. Sodelavka se je med tem časom, ko so meni že drugič podaljšali vrnila na delo. Je pa zunaj tudi že razpis za isto delovno mesto, ki ga opravljam trenutno. So v kakšnem prekršku, oz. kakšne so moje pravne možnosti? Hvala za odgovor in lep pozdrav.