Atama logotip
EN

Ponudba dela za iskalce

Na tem mestu najdete aktualne informacije o prostih delovnih mestih, ki jih trenutno ponujamo.

Pred prijavo na delovno mesto vam priporočamo ogled nasvetov, kako se predstaviti delodajalcu, saj ravno s svojo prijavo pri delodajalcu že ustvarimo prvi vtis. Preverite tudi, katerih napak se je vredno izogniti pri pisanju življenjepisa.

Knjigovodja m/ž

Si želite delati v manjšem ter domačem kolektivu v dopoldanski izmeni? Iščete stabilno, varno in dolgoročno delovno razmerje? Za našega naročnika iščemo osebo, ki bo opravljala administrativna in knjigovodska opravila.

Samostojni električar (m/ž) - Portorož

Podjetje z 20-letno tradicijo na področju izvajanja električnih inštalacij, v svoje vrste vabi samostojnega električarja! Delo poteka na terenu, v eni izmeni, plača po dogovoru.

Operater na strojih (m/ž) - Ljubljana

Si želite zaposlitve v okolju s sodobno tehnološko opremo in urejenimi proizvodnimi prostori? Če ste tehnično usmerjena oseba, ne odlašajte s prijavo in postanite del družine podjetja Danfoss Trata!

Čistilec proizvodnih prostorov (m/ž)

Za našega naročnika, uspešno proizvodno podjetje, iščemo Čistilca proizvodnih prostorov (m/ž). Zaposlitev bo sklenjena direktno pri podjetju.

Vzdrževalec avtomatiziranih linij (m/ž)

Za ugledno podjetje Danfoss Trata v Ljubljani iščemo Vzdrževalca avtomatiziranih montažnih linij m/ž. Delo poteka večinoma v 1 izmeni.

Tehnolog (m/ž) - Ljubljana

Pridružite se ekipi tehnologov svetovno priznanega podjetja Danfoss Trata, kjer bo vaše znanje cenjeno, inovativne ideje pa več kot dobrodošle!

Ličar (m/ž) - Ljubljana

Za našega naročnika Danfoss Trata d.o.o. v Ljubljani iščemo Ličarja m/ž v proizvodnji ventilov za centralno ogrevanje. Zaželena je izobrazba ali izkušnje na področju ličarskih del.

Proizvodni tehnik (m/ž) - Ljubljana

Iščemo proizvodnega tehnika - kandidata, ki ima ali tehnično izobrazbo (elektro, strojna, mehatronik) ali izkušnje.

Delo v proizvodnji (m/ž) - Grosuplje

Zaposlite se direktno v podjetju z dolgoletno tradicijo in odličnimi izdelki! Lokacija: Grosuplje.

Lažje delo v proizvodnji (m/ž) - Kranj

Iščemo VEČ kandidatov za pripravo sendvičev v proizvodnem obratu v Kranju. Delo se opravlja od ponedeljka do sobote v 2 izmenah.

Operater HEX (m/ž) - Kamnik

Za podjetje Danfoss Trata, ki ima proizvodnjo na najvišjem tehnološkem nivoju, iščemo HEX operaterje!

Proizvodni delavec (m/ž) - Kranj

Za našega naročnika, mednarodno uspešnega proizvajalca prehrambenih izdelkov, iščemo več proizvodnih delavcev.

Komisionar (m/ž) – Grosuplje

Za našega naročnika, uspešno proizvodno podjetje, iščemo Komisionarja (m/ž). Zaposlitev bo sklenjena direktno pri podjetju.

Elektro vzdrževalec (m/ž) - Grosuplje

Za našega naročnika iščemo novega sodelavca za zasedbo delovnega mesta Elektro vzdrževalec m/ž. Pogodba bo sklenjena direktno pri podjetju za nedoločen čas. Podjetje je pripravljeno zaposliti tudi začetnika.

Proizvodni delavec (m/ž) - Ljubljana

Izkoristite priložnost za delo v ameriškem multinacionalnem podjetju! Če vam večizmensko delo v proizvodnji ni ovira, se prijavite še danes!