Atama logotip
EN

Ponudba dela za iskalce

Vzdrževalec - Kranj (m/ž)

Ugledno in poslovno uspešno slovensko podjetje v svoj kolektiv vabi nove sodelavce za delovno mesto v Kranju.

Varilec m/ž

Iščete zaposlitev za nedoločen čas? Želite delati v urejenem okolju, kjer skrbijo za varnost in čistočo? Potem ne odlašajte s prijavo in se kot varilec pridružite prijetnem kolektivu!

Računovodja (m/ž)

Če si želite dolgoročne zaposlitve v stabilnem in prijetnem delovnem okolju, vas vabimo k prijavi!

Operater na stroju - Kamnik m/ž

Za podjetje, ki ima proizvodnjo na najvišjem tehnološkem nivoju, iščemo proizvodne delavce, ki bodo zadolženi za sestavo in montažo izdelkov!

Energetik (m/ž)

Ste pripravljeni sprejeti odlično karierno priložnost? Potem se prijavite in začnite svojo novo poklicno pot!

Testni programski inženir (m/ž)

Podjetje Stöcklin Logistics AG v svoje vrste vabi sodelavce, ki bodo soustvarjali nov Kompetenčni programski center v Ljubljani.

Kuhar v počitniškem domu (m/ž)

Postanite del širše humanitarne zgodbe. Zveza prijateljev mladine išče kuharja (m/ž) v domu Vila Šumica, v Kranjski Gori.

Operater na liniji m/ž

Zaposlite se v moderni proizvodnji, ki omogoča stik z napredno tehnologijo in sooblikujte prihodnost svetovno znanega podjetja!

Ličar m/ž

Vabimo vas, da se pridružite izkušeni ekipi v uglednem podjetju, ki omogoča novo zaposlenim prijetno in kvalitetno vključitev v kolektiv! Delo je primerno tudi za začetnike.

Komisionar BTC (m/ž)

Iščete enoizmensko delo in vam fizično delo ne predstavlja težav? Če vas delo v skladišču veseli in imate željo po dolgoročni zaposlitvi v uspešnem slovenskem podjetju, se čim prej prijavite na naš oglas. Podjetje nudi možnost visokega plačila. Na voljo sta lokaciji Ljubljana.

Delo v proizvodnji - Škofljica (m/ž)

Za našega naročnika, uspešno slovensko podjetje, iščemo več kandidatov za delo v proizvodnji.

Proizvodni delavec - Kranj (m/ž)

Za našega naročnika, mednarodno uspešnega proizvajalca prehrambenih izdelkov, iščemo več proizvodnih delavcev.

Vzdrževalec strojev (m/ž)

Za našega naročnika iščemo novega sodelavca za zasedbo delovnega mesta Vzdrževalec strojev m/ž. Delo poteka v Kranju v 2 izmenah. Pogodba bo sklenjena direktno pri podjetju za nedoločen čas.

Vodja izmene v proizvodnji (m/ž)

Iščemo vodji izmene! Lokacija: Kranj

Skladiščnik - Kranj (m/ž)

Imate izkušnje z delom v skladišču? Vam lokacija Kranj in delo v eni izmeni zveni atraktivno? Ne odlašajte in pokličite na 041 997 760, da se dogovorimo za razgovor!

Elektro vzdrževalec (m/ž)

Za našega naročnika iščemo novega sodelavca za zasedbo delovnega mesta Elektro vzdrževalec m/ž. Delo poteka v Grosuplju v 3 izmenah. Pogodba bo sklenjena direktno pri podjetju za nedoločen čas.