Atama logotip
EN

Ponudba dela za iskalce

Vzdrževalec elektro naprav (m/ž)

Če ste tehnično usmerjena oseba, ki išče nove izzive in zaposlitev s konkurenčnim plačilom, ne odlašajte s prijavo!

Viličarist m/ž

Delovno mesto v proizvodnem podjetju v Ljubljani. Gre za 3 izmensko delo, kjer se upravlja plinski oz. diesel viličar. Kandidat potrebuje državni izpit za viličarja, vsaj 2 leti delovnih izkušenj.

Proizvodni delavec (Ljubljana) m/ž

Izkoristite priložnost za delo v multinacionalnem podjetju! Če vam večizmensko delo v proizvodnji ni ovira, se prijavite še danes! Lokacija: Ljubljana

Prodajalec na kopališču (m/ž)

Vodno mesto Atlantis išče prodajalca gostinskih artiklov (m/ž). Prijavi se in postani del odlične ekipe!

Operativni nabavnik m/ž

Eno izmed najhitreje rastočih podjetij v regiji, z ambicioznimi načrti za prihodnost išče Operativnega nabavnika! Lokacija: Kranj

CNC operater m/ž

Za podjetje Danfoss Trata, ki ima proizvodnjo na najvišjem tehnološkem nivoju, iščemo CNC operaterje m/ž. Lokacija: Ljubljana

Vodja skupine tehnologov m/ž

Odlična zaposlitvena priložnost za tehnično naravnane posameznike! Za zelo uspešno in globalno priznano podjetje iščemo kandidata, ki bo zasedel delovno mesto Vodja skupine tehnologov!

Vodja izmene v proizvodnji (m/ž)

Iščemo vodji izmene! Lokacija: Kranj

Tehnolog (Kranj) (m/ž)

Pridružite se ekipi tehnologov svetovno priznanega podjetja, kjer bo vaše znanje cenjeno, inovativne ideje pa več kot dobrodošle in tudi primerno finančno nagrajene!

Proizvodni delavec – Šentvid pri Stični m/ž

Iščete nove karierne priložnosti? Imate razvite ročne spretnosti in dober vid? Potem se prijavite na delovno mesto v znanem podjetju!

Programski inženir (m/ž)

Podjetje Stöcklin Logistics AG v svoje vrste vabi sodelavce, ki bodo soustvarjali nov Kompetenčni programski center v Ljubljani.

Preddelavec - operater m/ž

Uspešno in ugledno mednarodno podjetje išče okrepitve! Če ste tehnično naravnani in pripravljeni za delo v več izmenah, se prijavite prek portala ali pošljite prijavo na ursa@atama.si. Za več informacij smo vam na voljo na 01 230 086 5 / 041 997 760.

CNC strugar m/ž

Družinsko podjetje z dolgoletno tradicijo CNC obdelave kovin, v svoje vrste vabi CNC strugarja. Delo poteka v 2 izmenah.

Čistilec (m/ž)

Podjetje Total System d.o.o išče kandidata/ko, ki se bo pridružila ekipi čistilcev m/ž (delo na višini).

Vodja proizvodnje m/ž

Eno izmed najhitreje rastočih podjetij v regiji, z ambicioznimi načrti za prihodnost išče VODJO PROIZVODNJE! Lokacija: Kranj

Delo v proizvodnji - Škofljica (m/ž)

Za našega naročnika, uspešno slovensko podjetje, iščemo več kandidatov za delo v proizvodnji.

Delavec v montaži

Ste komunikativni in vas veseli skupinsko delo? Radi sestavljate? Imate raje raznoliko delo? Delovno mesto v montaži je na voljo takoj, zato ne odlašaj s prijavo.

Orodjar (m/ž)

Si natančen in imaš razvite ročne spretnosti? Za našega naročnika, uspešno slovensko podjetje, iščemo novega sodelavca za delovno mesto Orodjar m/ž. Delo poteka v 1 izmeni.

Varilec m/ž

Iščete zaposlitev za nedoločen čas? Želite delati v urejenem okolju, kjer skrbijo za varnost in čistočo? Potem ne odlašajte s prijavo in se kot varilec pridružite prijetnem kolektivu!

SENIOR programer (m/ž)

V strokovno ekipo CompanyWall - a razvijalcev vabimo Senior programerja, ki bo s svojim znanjem nadgradil ekipo, si želi kreativno delo, hkrati pa išče priložnost za učenje in nove izkušnje.

Front-end razvijalec (m/ž)

Podjetje Stöcklin Logistics AG v svoje vrste vabi sodelavce, ki bodo soustvarjali nov Kompetenčni programski center v Ljubljani.

Operativni prodajnik m/ž

Ste odgovorni, samostojni ter prodajno naravnani? Imate odlične komunikacijske sposobnosti? Potem ne zamudite priložnost in postanite del izjemno uspešne ekipe!

Vodja montaže m/ž

Se želite preizkusiti v vlogi vodje in hkrati biti operativno vpeti v delo? Ste komunikativna oseba, ki je znana po svoji organizacijski učinkovitosti? Potem izkoristite priložnost in postanite del podjetja, kjer so zadovoljstvo zaposlenih in prijateljski odnosi temelj dela.

Ličar m/ž

Vabimo vas, da se pridružite izkušeni ekipi v uglednem podjetju, ki omogoča novo zaposlenim prijetno in kvalitetno vključitev v kolektiv! Delo je primerno tudi za začetnike.

Kuhar v počitniškem domu (m/ž)

Postanite del širše humanitarne zgodbe. Zveza prijateljev mladine išče kuharja (m/ž) v domu Vila Šumica, v Kranjski Gori.