Atama logotip
EN

Ponudba dela za iskalce

Na tem mestu najdete aktualne informacije o prostih delovnih mestih, ki jih trenutno ponujamo.

Pred prijavo na delovno mesto vam priporočamo ogled nasvetov, kako se predstaviti delodajalcu, saj ravno s svojo prijavo pri delodajalcu že ustvarimo prvi vtis. Preverite tudi, katerih napak se je vredno izogniti pri pisanju življenjepisa.

Komisionar BTC (m/ž)

Če vas delo v skladišču veseli in imate željo po dolgoročni zaposlitvi v uspešnem slovenskem podjetju, se čim prej prijavite na naš oglas. Lokacija: Ljubljana

Vzdrževalec m/ž

Uspešno slovensko podjetje išče vzdrževalca. Delo poteka v dveh izmenah.

Software razvojni inženir m/ž

Postanite član razvojne ekipe svetovno priznanega podjetja, kjer bo vaše znanje cenjeno, inovativne ideje pa več kot dobrodošle in tudi primerno finančno nagrajene!

Proizvodni delavec - Kranj (m/ž)

Za našega naročnika, mednarodno uspešnega proizvajalca prehrambenih izdelkov, iščemo več proizvodnih delavcev.

Mizar m/ž

Ali ste spretni pri obdelavi lesenih površin? Podjetje z več kot stoletno tradicijo izdelave pohištva išče mizarja! Delo poteka v eni izmeni od 7.00 do 15.00 v Ljubljani.

Gasilec / varnostnik (m/ž)

BTC d.d. išče gasilca/varnostnika. Prijavite se in postanite del odlične ekipe!

Firmware razvojni inženir m/ž

Postanite član razvojne ekipe svetovno priznanega podjetja, kjer bo vaše znanje cenjeno, inovativne ideje pa več kot dobrodošle in tudi primerno finančno nagrajene!

Varilec m/ž

Iščete zaposlitev za nedoločen čas? Želite delati v urejenem okolju, kjer skrbijo za varnost in čistočo? Potem ne odlašajte s prijavo in se kot varilec pridružite prijetnem kolektivu!

Konstrukter - Kranj (m/ž)

Odlična zaposlitvena priložnost za tehnično naravnane posameznike! Za zelo uspešno in globalno priznano podjetje iščemo kandidata, ki bo zasedel delovno mesto Konstrukter m/ž! Lokacija: Kranj

Proizvodni delavec – Šentvid pri Stični m/ž

Iščete nove karierne priložnosti? Imate razvite ročne spretnosti in dober vid? Potem se prijavite na delovno mesto v znanem podjetju!

Testni programski inženir (m/ž)

Podjetje Stöcklin Logistics AG v svoje vrste vabi sodelavce, ki bodo soustvarjali nov Kompetenčni programski center v Ljubljani.

Ličar m/ž

Vabimo vas, da se pridružite izkušeni ekipi v uglednem podjetju, ki omogoča novo zaposlenim prijetno in kvalitetno vključitev v kolektiv! Delo je primerno tudi za začetnike.

Delavec v montaži m/ž

Ste komunikativni in vas veseli skupinsko delo? Radi sestavljate? Imate raje raznoliko delo? Delovno mesto v montaži je na voljo takoj, zato ne odlašaj s prijavo.

Vzdrževalec elektro naprav (m/ž)

Če ste tehnično usmerjena oseba, ki išče nove izzive in zaposlitev s konkurenčnim plačilom, ne odlašajte s prijavo!

Kuhar v počitniškem domu (m/ž)

Postanite del širše humanitarne zgodbe. Zveza prijateljev mladine išče kuharja (m/ž) v domu Vila Šumica, v Kranjski Gori.