Atama logotip
EN

Ponudba dela za iskalce

Orodjar (m/ž)

Si natančen in imaš razvite ročne spretnosti? Za našega naročnika, uspešno slovensko podjetje, iščemo novega sodelavca za delovno mesto Orodjar m/ž.

Vzdrževalec (m/ž)

Ugledno in poslovno uspešno slovensko podjetje v svoj kolektiv vabi nove sodelavce za delovno mesto v Kranju.

Skladiščnik (m/ž)

Vam fizično delo ne predstavlja težav? Če vas delo v skladišču veseli in imate željo po dolgoročni zaposlitvi v uspešnem slovenskem podjetju, se čim prej prijavite na naš oglas.

Nastavljalec strojev (m/ž)

Izkoristite priložnost za delo v globalno uveljavljenem podjetju. Če ste tehnično usmerjena oseba, se prijavite na delovno mesto v Kranju.

Elektromonter (m/ž)

Če vas veseli delo s stroji in orodji in si želite zaposlitve v stabilnem podjetju, vas vabimo k prijavi na aktualno prosto delovno mesto v enem od najuspešnejših slovenskih podjetij.

Proizvodni delavec za zahtevna dela (m/ž)

Podjetje z visoko prepoznavnostjo išče več delavcev za zasedbo delovnega mesta Proizvodni delavec za najzahtevnejša dela (m/ž).

Preddelavec / operativni tehnolog (m/ž)

Na voljo je dinamično delo v uspešnem globalno usmerjenem podjetju, ki zahteva dobre organizacijske sposobnosti.

Srednje zahtevno delo v proizvodnji (m/ž)

Iščete nove karierne priložnosti? Imate razvite ročne spretnosti in dober vid? Potem se prijavite na delovno mesto v znanem podjetju.

Skladiščnik v logistiki (m/ž)

Za logistično podjetje s sedežem v Ljubljani, iščemo kandidata za delo v skladišču. Delo poteka v 1 izmeni od ponedeljka do petka. Vsi, ki si želite dinamično in sproščeno delo v mladem kolektivu na področju logistike, pokličite 041 778 170 ali pošljite prijavo na: janja@atama.si

Upravljalec stroja m/ž

Za našega naročnika, uspešno podjetje Almat d.o.o. iščemo več kandidatov za delovno mesto Upravljalec strojev m/ž. Podjetje se ukvarja z obdelav kovin na CNC stružnicah. Izkušnje niso pogoj. Delo poteka v dveh izmenah.

Delo v proizvodnji - Škofljica (m/ž)

Za našega naročnika, uspešno slovensko podjetje, iščemo več kandidatov za delo v proizvodnji.

Vzdrževalec strojev m/ž

Za ugledno podjetje Danfoss v Ljubljani iščemo Vzdrževalca strojev m/ž. Delo poteka v 1 izmeni.

Laminer m/ž

Globalno uveljavljeno podjetje na področju proizvodnje izdelkov iz karbonskih in steklenih vlaken išče Laminerja m/ž za dolgoročno sodelovanje.

Delavec v proizvodnji m/ž - Novo mesto

Za uspešno družinsko podjetje z dolgoletno tradicijo, specializirano za predelavo tekstila, usnja in podobnih materialov iščemo več kandidatov za delo v proizvodnji.

Komisionar v logističnem centru (m/ž)

Iščete dvoizmensko delo in vam fizično delo ne predstavlja težav? Če vas delo v skladišču veseli in imate željo po dolgoročni zaposlitvi v uspešnem slovenskem podjetju, se čim prej prijavite na naš oglas. Podjetje nudi možnost visokega plačila.

Samostojni prodajni svetovalec m/ž

Zaposlitev v rastočem podjetju Golias, ki deluje na področju farmacije in medicine za zasedbo delovnega mesta Prodajni svetovalec, ki bo prevzel prodajne aktivnosti z namenom utrditve in rasti.

Pomožni delavec v proizvodnji (m/ž)

Zaposlili bomo VEČ oseb na delovnem mestu - Pomožni delavec v proizvodnji (m/ž). Delo poteka v Ljubljani v 3 izmenah. Možen je prihod in odhod z dela z LPP avtobusom.

Vzdrževalec / orodjar (m/ž)

Delo je primerno tudi za začetnike, saj bo delo predajala oseba pred upokojitvijo! Delovnik je dvoizmenski v Ljubljani.

Delo v proizvodnji - Grosuplje m/ž

Zaposlite se direktno v podjetju z dolgoletno tradicijo in odličnimi prehrambenemi izdelki v Grosuplju v proizvodni.

Vzdrževalec (m/ž) Ljubljana

Iščete nekaj na področju vzdrževanja? Za našega uglednega in uspešnega naročnika v Ljubljani iščemo kandidata za vzdrževalna dela. Pokličite na 041 778 170 in preverite ponudbo, mogoče boste pa končno našli svojega idealnega delodajalca!

Operativni tehnolog m/ž

Mednarodno podjetje znotraj območja Ljubljane zaposli več delavcev na delovnem mestu - Preddelavec / operativni tehnolog (m/ž).

Delavec v predelovalni industriji (m/ž)

Atraktivna prosta delovna mesta v slovenskem podjetju v Ljubljani! Za vse, ki jih zanima razgibano delovno okolje pri stabilnem in uspešnem delodajalcu.

Delavec v proizvodnji m/ž - Logatec

Podjetje InterWolf d.o.o. v Logatcu v svoj kolektiv vabi kandidata za delo v proizvodnji. Podjetje se ukvarja z izdelavo vijakov. Pridružite se kolektivu 35 zadovoljnim zaposlenim.

Operater na liniji m/ž

Iščemo Operaterja na liniji za podjetje, ki se ukvarja z izdelki iz papirja.

Pomočnik CNC operaterja m/ž

Za našega naročnika Danfoss Trata d.o.o. iščemo Pomočnika CNC operaterja m/ž. Izkušnje s delom na CNC stroju so predpogoj za zasedbo delovnega mesta.

Proizvodni delavec - Kamnik m/ž

Za podjetje Danfoss v Kamniku iščemo operaterje na liniji - kandidate, ki imajo ali tehnično izobrazbo (elektro, strojna, mehatronik) ali izkušnje z delom operaterja (delo na stiskalnici, stružnici, CNC stroju).

Prodajni predstavnik m/ž

Prodajni svetovalec na področju podpore med nosečnostjo.

Asistent na HR projektih m/ž

V svoj kolektiv vabimo novega sodelavca na delovnem mestu Asistent na HR projektih m/ž.