Atama logotip
EN

Ponudba dela za iskalce

Komisionar BTC (m/ž)

Iščete enoizmensko delo in vam fizično delo ne predstavlja težav? Če vas delo v skladišču veseli in imate željo po dolgoročni zaposlitvi v uspešnem slovenskem podjetju, se čim prej prijavite na naš oglas. Podjetje nudi možnost visokega plačila. Na voljo sta lokaciji Ljubljana in Novo mesto.

Elektro vzdrževalec (m/ž)

Za našega naročnika iščemo novega sodelavca za zasedbo delovnega mesta Elektro vzdrževalec m/ž. Delo poteka v Grosuplju v 3 izmenah. Pogodba bo sklenjena direktno pri podjetju za nedoločen čas.

Proizvodni delavec - specialist (m/ž)

Za mednarodno priznano podjetje iščemo proizvodnega delavca - specialista.

Mehatronik (m/ž)

Družinsko podjetje v svoj kolektiv vabi Serviserja na terenu - mehatronika. Izkušnje niso potrebne; pogoj je osnovno znanje mehanike in elektronike. K prijavi vabimo kandidate, ki imajo vozniški izpit B-kategorije, znanje nemškega ali angleškega jezika in znanje hrvaškega / bosanskega / srbskega jezika (vsaj dobro pogovorno) ter imajo pozitiven in proaktiven odnos do dela.

Vodja ekipe - programski inženir m/ž

Podjetje Stöcklin Logistics AG v svoje vrste vabi sodelavce, ki bodo soustvarjali nov Kompetenčni programski center v Ljubljani.

Viličarist m/ž

Delovno mesto v proizvodnem podjetju v Ljubljani. Gre za 3 izmensko delo, kjer se upravlja plinski oz. diesel viličar. Kandidat potrebuje državni izpit za viličarja, vsaj 2 leti delovnih izkušenj.

Referent za prodajo storitev m/ž

Ste tehnično naravnani in vas veseli delo v administraciji? Delovno mesto Referent za prodajo storitev je na voljo takoj, zato ne odlašajte s prijavo.

Proizvodni delavec (Ljubljana) m/ž

Izkoristite priložnost za delo v ameriškem multinacionalnem podjetju! Če vam večizmensko delo v proizvodnji ni ovira, se prijavite še danes!

Delavec v montaži

Ste komunikativni in vas veseli skupinsko delo? Radi sestavljate? Imate raje raznoliko delo? Delovno mesto v montaži je na voljo takoj, zato ne odlašaj s prijavo.

Preddelavec - operater m/ž

Uspešno in ugledno mednarodno podjetje išče okrepitve! Če ste tehnično naravnani in pripravljeni za delo v več izmenah, se prijavite prek portala ali pošljite prijavo na ursa@atama.si. Za več informacij smo vam na voljo na 01 230 086 5 / 041 997 760.

Voznik kombija za dostavo (m/ž)

Pralnica perila in kemična čistilnica v Ljubljani vabi v svoj kolektiv voznika kombija za dostavo v Ljubljani.

Delo v pralnici perila (m/ž)

Pralnica perila in kemična čistilnica v Ljubljani vabi v svoj kolektiv nove zaposlene za delo v proizvodnji.