Atama logotip
EN

Ponudba dela za iskalce

Vzdrževalec objekta in okolice (m/ž)

Ugledno in poslovno uspešno slovensko podjetje v svoj kolektiv vabi nove sodelavce za delovno mesto v Kranju.

Vzdrževalec (m/ž) Ljubljana

Iščete nekaj na področju vzdrževanja? Za našega uglednega in uspešnega naročnika v Ljubljani iščemo kandidata za vzdrževalna dela. Pokličite na 041 778 170 in preverite ponudbo, mogoče boste pa končno našli svojega idealnega delodajalca!

Vodja izmene (m/ž)

Če ste vešči dela v proizvodnji, je natančnost vaša vrlina in ste timski človek, vas vabimo da se prijavite na prosto delovno mesto!

Viličarist (Ljubljana Zalog) m/ž

Delovno mesto v proizvodnem podjetju v Ljubljani. Gre za 3 izmensko delo, kjer se upravlja plinski oz. diesel viličar. Kandidat potrebuje državni izpit za viličarja, vsaj 2 leti delovnih izkušenj.

Upravljalec stroja / CNC operater m/ž

Za uspešno podjetje iščemo več kandidatov za delovno mesto Upravljalec strojev m/ž. Podjetje se ukvarja z obdelav kovin na CNC stružnicah. Izkušnje niso pogoj. Delo poteka v dveh izmenah.

Tehnolog (Kranj) (m/ž)

Odlična zaposlitvena priložnost za tehnično naravnane posameznike! Za zelo uspešno in globalno priznano podjetje iščemo kandidata, ki bo zasedel delovno mesto Tehnolog.

Proizvodni delavec - Kranj (m/ž)

Za našega naročnika, mednarodno uspešnega proizvajalca prehrambenih izdelkov, iščemo več proizvodnih delavcev.

Preddelavec - operater (m/ž)

Iščemo proizvodnega delavca za zelo uspešno družinsko podjetje, ki deluje na področju brizganja visokokakovostnih izdelkov iz različnih plastičnih mas.

Preddelavec - operater (Domžale) m/ž

Iščemo proizvodnega delavca za zelo uspešno družinsko podjetje, ki deluje na področju brizganja visokokakovostnih izdelkov iz različnih plastičnih mas.

Orodjar - Ljubljana (m/ž)

Delo je primerno tudi za začetnike, saj bo delo predajala oseba pred upokojitvijo! Delovnik je dvoizmenski v Ljubljani.

Operativni tehnolog (Ljubljana Zalog) m/ž

Uspešno in ugledno mednarodno podjetje išče okrepitve! Če ste tehnično naravnani in pripravljeni za delo v več izmenah, se prijavite prek portala ali pošljite prijavo na ursa@atama.si. Za več informacij smo vam na voljo na 01 230 086 5 / 041 997 760.

Operater na stroju - Kamnik m/ž

Za podjetje Danfoss v Kamniku iščemo proizvodne delavce, ki bodo zadolženi za sestavo in montažo izdelkov!

Enoizmensko delo v proizvodnji

Želite zanesljivo in varno zaposlitev? Iščete enostavno delo v proizvodnji, ki poteka v samo ENI izmeni? Potem ne odlašajte s prijavo!

Delavec v proizvodnji (Ljubljana Zalog) m/ž

Ali iščete stabilno in varno zaposlitev? Vam večizmensko delo ne predstavlja težave? Potem se prijavite!

Komisionar (m/ž)

Za podjetje, ki deluje v založništvu in knjigotrženju iščemo več kandidatov za delo komisionarja.

Vzdrževalec strojev - Kamnik (m/ž)

Za ugledno podjetje Danfoss Trata iščemo Vzdrževalca strojev m/ž. Delo poteka v 1 izmeni. Lokacija: Kamnik.

Skladiščnik / viličarist (m/ž)

Za uspešno podjetje, ki se ukvarja z logistiko, iščemo večje število viličaristov m/ž. Enoizmenski delovni čas, delo poteka v Ljubljani.

Preddelavec / operativni tehnolog (m/ž)

Na voljo je dinamično delo v uspešnem globalno usmerjenem podjetju, ki zahteva dobre organizacijske sposobnosti.

Operater na strojih (m/ž)

Si želite zaposlitve v okolju s sodobno tehnološko opremo in urejenimi proizvodnimi prostori? Če ste tehnično usmerjena oseba, ne odlašajte s prijavo in postanite del družine podjetja Danfoss Trata!

Komisionar (m/ž)

Iščete dvoizmensko delo in vam fizično delo ne predstavlja težav? Če vas delo v skladišču veseli in imate željo po dolgoročni zaposlitvi v uspešnem slovenskem podjetju, se čim prej prijavite na naš oglas. Podjetje nudi možnost visokega plačila.

Elektro vzdrževalec (m/ž)

Za našega naročnika iščemo novega sodelavca za zasedbo delovnega mesta Elektro vzdrževalec m/ž. Delo poteka v Grosuplju v 3 izmenah. Pogodba bo sklenjena direktno pri podjetju za nedoločen čas.

Elektromonter (m/ž)

Če vas veseli delo s stroji in orodji in si želite zaposlitve v stabilnem podjetju, vas vabimo k prijavi na aktualno prosto delovno mesto v enem od najuspešnejših slovenskih podjetij.

Delo v proizvodnji (m/ž)

Iščete nove karierne priložnosti? Imate razvite ročne spretnosti in dober vid? Potem se prijavite na delovno mesto v znanem podjetju.

Delavec v proizvodnji m/ž - Logatec

Podjetje v Logatcu v svoj kolektiv vabi kandidata za delo v proizvodnji. Pridružite se kolektivu 35 zadovoljnim zaposlenim.