Atama logotip
EN

Karierna potka

Znani so udeleženci projekta Karierna potka:

Čestitamo!


Karierna potka
je namenjena vsem, ki želite povečati svojo zaposljivost in začrtati svojo karierno pot. Sodelovanje je enostavno:

Med vsemi poslanimi prijavami bomo izžrebali tri osebe, ki se bodo udeležile enomesečnega aktivnega individualnega svetovanja in pomoči pri iskanju zaposlitve. V enem mesecu boste skupaj z našimi svetovalci:
Poleg naštetih aktivnosti, bodo imeli udeleženci še tri dodatne ure, ki jih bodo lahko izkoristili za dodatno pomoč in vprašanja v povezavi z zaposlitvijo.


Prijave zbiramo od 23.9.2016 do 13.10.2016 do 16. ure. Žrebanje bo 14.10.2016 ob 10.30 uri.

Vsak, ki pošlje prijavo potrjuje, da je prebral pravila udeležbe v projektu in se z njimi strinja (spodaj).
 

POTKA HPRAVILA:

1. Prireditelj »Karierne potke« je  Atama d.o.o., s sedežem v Ljubljani na Slovenski cesti 55c

2. Sodelujejo lahko vsi sledilci Atame agencije za zaposlovanje, d.o.o. na socialnem omrežju Facebook in Linkedin.
3. Sodelujejo vsi sledilci Atame agencije za zaposlovanje, d.o.o. na socialnem omrežju Facebook in Linkedin, ki bodo od 23.9.2016 do 13.10.2016 na elektronski naslov zaposlitev@atama.si poslali izjavo v 5 stavkih, ki opisuje zakaj si želijo enomesečnega svetovanja pri iskanju zaposlitve. Poslana izjava mora vsebovati 5 stavkov in kontaktne podatke (ime, priimek, naslov, telefonsko številko). Ime in priimek na poslani izjavi se mora ujemati z imenom in priimkom s katerim sodelujoči nastopa na socialnih omrežjih Facebook ali Linkedin. Izžrebali bomo tri osebe.
4. Sodelovati ne morejo neposredno zaposleni v podjetju Atama d.o.o. ter njihovi ožji družinski člani. Neposredno zaposleni so tisti zaposleni, ki delajo na sedežu podjetja Atama d.o.o. in niso zaposleni pri drugih uporabnikih, ki delavce najemajo preko podjetja Atama d.o.o..
5. Nakup ali oprava katere koli druge storitve organizatorja ni pogoj za sodelovanje.
6. »Karierna potka« poteka od 23.09.2016 do 13.10.2016, do 16.00 ure.
7. Izžrebanci bodo deležni enomesečnega svetovanja in pomoči pri iskanju zaposlitve. (v roku enega meseca bodo skupaj s svetovalcem opravili: pregled in izdelava učinkovitega življenjepisa, pregled in analiza že izvedenih aktivnosti pri iskanju zaposlitve, analiza pristopov in nastopa na zaposlitvenih razgovorih, pregled virov in možnosti, načrt bodočih aktivnosti pri iskanju zaposlitve, spremljanje aktivnosti). Udeleženci bodo imeli poleg vnaprej pripravljenega svetovanja, možnost izkoristiti tri dodatne ure po svoji izbiri, za dodatna vprašanja in pomoč iz področja iskanja zaposlitve.
8. Svetovanja ni mogoče prenesti na drugo osebo, zamenjati ali unovčiti. Izkoristiti ga je potrebno do 30.6.2017.
9. Žrebanje bo potekalo 14.10.2016 ob 10.30 uri v prostorih podjetja Atama, kjer bodo prisotni tudi člani komisije iz podjetja Atama, d.o.o.: Manca Štanta (Atama, d.o.o.), Uršula Pust (Atama, d.o.o.) in Miha Šket (Atama, d.o.o.). V kolikor se kateri izmed navedenih članov komisije ne bo mogel udeležiti žrebanja, ga bo nadomestil 4. član komisije: Alojz Šket (Atama, d.o.o.)
10. Izžrebanci bodo o nagradi obveščeni pisno po e-pošti ali po telefonu v roku 7 dni po izvedenem žrebanju. Seznam izžrebancev bo objavljen tudi na spletni strani www.atama.si. Z sodelovanjem v »Karierni potki« vsak sodelujoči soglaša, da družba Atama d.o.o. uporabi elektronski naslov sodelujočega za namene obveščanja o novostih in produktih in javno objavo imena in priimka v primeru prejema svetovanja. Osebne podatke družba obdeluje do preklica privolitve. Elektronske naslove sodelujočih obdeluje družba Atama d.o.o. in jih hrani v sistemu, ki je fizično nastanjen v Ljubljani. Vsak sodelujoči se lahko iz sistema sporočil kadarkoli odjavi. Družba Atama d.o.o. se zavezuje, da pridobljenih podatkov ne bo posredovala tretjim osebam.
11. S sodelovanjem v »Karierni potki« udeleženec sprejme pravila in pogoje ter z njimi soglaša.
12. »Karierna potka« se izvaja in poteka na ozemlju Republike Slovenije
13. Za vse morebitne spore, nastale iz naslova nagradne igre, ki jih ni mogoče rešiti sporazumno, je pristojno sodišče v Ljubljani.