Atama logotip
EN

Mnenja udeležencev Kadrovske šole

 • Povsem izpolnjena pričakovanja. Spoznala, da se da še mnogo stvari izboljšati, predvsem pri dokumentaciji.
  Ivanka Ravnikar - Plut, strokovna sodelavka

 • Na Kadrovsko šolo sem se prijavila, ker mi je manjkalo kar nekaj znanja s kadrovskega področja. Med predavanji smo veliko izvedeli o teoriji, g. Šket pa je dodal še veliko praktičnih primerov in anekdot, tako da je šolanje bilo še bolj zanimivo in poučno. Kadrovska šola je presegla vsa moja pričakovanja in me opremila z določenimi znanji, ki mi bodo služila pri nadaljnjem delu in jih v času formalnega izobraževanja ne bi mogla pridobiti. IMG 1757
  Živa Cotič, asistentka vodje projektov

 • Ker prihajam s področja psihologije in želim delati na področju kadrovske in organizacijske psihologije mi je zelo prav prišlo pravno, sistemsko in organizacijsko znanje, ki ga nudite v sklopu Kadrovske šole. Izobraževanje bi priporočila vsem, ki želijo na tem področju delati strokovno, celostno in pošteno.
  Neža Prelog, študentsko delo v kadrovski službi

 • Kadrovska šola je zelo zanimivo izobraževanje, ki te opremi z osnovnimi in najpomembnejšimi informacijami glede kadrovskega dela. Absolutno priporočam!
  Anja Sotrell

 • Hvaležna sem, da sem se lahko učila od strokovnjaka, ki odlično obvladuje področje kadrovanja. Pridobila sem uporabne informacije in nova znanja. Hvala in uspešno še naprej!IMAG1008
  Aleksandra Lovrić, PR/HRM

 • Predavatelj je odlično zajel ključna kadrovska področja, ter jih s pomočjo primerov in gradiva tudi podprl. Z vsebino usposabljanja sem zadovoljna in bi ga priporočila vsem, ki se srečujejo s kadrovsko tematiko.
  Nina Kuhar

 • Zelo sem vesela, da sem se po dolgem času odločila za kadrovsko šolo. Krasna manjša skupinica, smo lahko obdelovali tudi konkretne primere, kar je imelo zame izjemen pomen. Odličnega predavatelja in direktorja imate, Atama team.
  Martina Črešnik Vidovič, direktorica

  IMAG0579
 • Z usposabljanjem v Atamini šoli sem bila zadovoljna, predvsem z informacijami, ki so uporabne pri delovnem procesu. Všeč mi je bilo, da smo spoznali tudi novitete, ki se pripravljajo na področju kadovanja.
  Klara Reš, strokovni sodelavec za usposabljanje in razvoj

 • Na podlagi moje izobrazbe – diplomiran kadrovik ter delovnih izkušenj kadrovskega referenta, bi to usposabljanje dodala kot obvezno, saj sem šele ob prijazni – lahko razumljivi predstavitvi doumela celotno sliko, kaj naj bi bilo pravo delo KADROVIKA. Niz predavanja je predvsem pravilno zastavljen, predstavljena je jasna predstava kadrovske službe.
  Taja Koščak, administratorka

  IMG 1192

 • Izobraževanje je zajelo celoten pogled na delo kadrovika, tako z vidika zakonodaje kot prakse. Stvari, ki so pomembnejše, so bile poudarjene. Na vsa vprašanja smo dobili odgovore.
  Alenka Skol Radošević, strokovna sodelavka - računovodstvo
 • Kadrovska šola je bila zelo zanimiva. Predavatelj je jasno in zanimivo podajal snov. Je človek z veliko izkušnjami, ki nam jih je razlagal. Kot učitelj, ki »poučujem« med drugim tudi kadrovsko funkcijo, lahko rečem, da sem si svoje znanje zelo razširila in mi bo sedaj lažje pri razlagi te teme dijakom oz. slušateljem.
  Irena Natek, učiteljica
 • Z usposabljanjem v Atamini kadrovski šoli sem zelo zadovoljna­, saj sem pridobila veliko koristnih informacij, ki bodo dopolnile moje znanje pridobljeno na fakulteti. Predavanja so podkrepljena s primeri iz prakse in zaradi tega so primeri bolj zanimivi in si jih lahko bolje zapomniš.
  Karmen Moneta, študentka
 • Z usposabljanjem sem zadovoljna. Osvojila sem širši okvir kadrovskega dela, ki mi bo v veliko pomoč pri nadaljnjem delu. Vse pohvale predavatelju!
  Urška Šavle, strokovna sodelavka za splošne zadeve
 • Zelo sem zadovoljna z usposabljanjem v Atamini kadrovski šoli.
  Sonja Strupar, poslovna sekretarka
 • Spodaj podpisana Barbara Dobrin, bi se rada zahvalila za zelo lep sprejem v kadrovsko šolo in bi pohvalila predavatelja za zelo lepo in zanimivo razlago.
  Barbara Dobrin, referent za plačilni promet in kadre

Če bi tudi vi radi bolj obsežno in poglobljeno znanje s področja kadrovanja in zaposlovanja, spremljajte našo spletno stran, kjer bodo objavljeni novi termini.