Atama logotip
EN

Novi termini za EBC*L

European Business Competence* Licence (EBC*L) je mednarodno uveljavljen certifikat poslovnih znanj, priznan s strani gospodarstva. Uporabljajo ga mnoga mednarodna priznanja podjetja (Siemens, Samsung, T-mobile ...). Zajema 20 ur strokovnega usposabljanja. 

Vsebinski sklopi usposabljanj:

1. Bilanca: letno poročilo, sestava bilance, aktiva, pasiva, izračunavanje dobička in izgube, likvidnost rezerve, amortizacija, vpliv izdatkov na letno poročilo...
2. Podjetniški cilji in kazalniki: ekonomičnost, rentabilnost / donosnost lastniškega kapitala, izračunavanje dobička in izgube, analiza izračuna dobička in izgube, analiza letnega poročila... 
3. Stroškovno računovodstvo: nalog, izračunavanja stroškov, kalkulacija cene, oblikovanje stroškovnih mest, profitni center.
4. Gospodarsko pravo: pravne oblike, prodajna pogodba, združevanje podjetij / kooperacija, plačilna nesposobnost.

Gradivo
Pred pričetkom izobraževanja prejmete gradivo po pošti na dom. Gradivo sestavlja glosar, učbenik in delovni zvezek. ebcl


Termini in trajanje

Trenutno ni razpisanih terminov.

Za več informacij nas kontaktirajte na teja.kastelic@atama.si


PRIJAVA!


Cena

Cena brez DDV: 380 €
Cena z DDV: 463,60 €


ZAKAJ EBC*L?

Udeleženci pridobijo znanja, ki jih potrebujejo v poslovnem svetu, ne glede na to v katerem delu poslovnega procesa sodelujejo. EBC*L zagotavlja:

Posebnost usposabljanja in certifikata je v tem, da od posameznikov zahteva poglobljeno znanje in razumevanje področja in ne samo poznavanje splošnih postopkov. Vsebina je predstavljena na razumljiv način in podkrepljena s praktičnimi primeri iz prakse.

Ob koncu usposabljanja se opravlja izpit. Z uspešno zaključenim izpitom prejmete mednarodno uveljavljen certifikat. 


Vedno se trudimo prisluhniti tudi vašim željam – v kolikor vam termin izobraževanja ne ustreza, nam le-to sporočite in skupaj bomo našli ugodno rešitev.


Za več informacij pokličite 01 23 00 863 ali pa nam pišite na teja.kastelic@atama.si