Atama logotip
EN

Asistent na HR projektih m/ž

Kraj dela: Osrednjeslovenska
Veljavnost oglasa: 04.01.2022 - 21.01.2022
Področja dela: Administracija, kadrovanje, HR, marketing, PR
O podjetju: ATAMA je zasebna agencija za zaposlovanje, katere delo in razvoj temeljita na domačem znanju in izkušnjah, ob nenehnem spremljanju in proučevanju dobrih vzorov iz razvitega sveta. Naša glavna dejavnost je posredovanje na področju zaposlovanja, izvajanje kadrovskih storitev, izobraževanja ter svetovanje. V našo ekipo vabimo novega sodelavca za zasedbo delovnega mesta:
Delovno mesto: Vaše naloge bodo obsegale pomoč pri naslednjih opravilih:
• iskanje in selekcija kadrov,
• priprava pogodb o zaposlitvi in o zagotavljanju kadrov,
• vodenje evidenc,
• upravljanje socialnih omrežij,
• oblikovanje kadrovskih rešitev za obstoječe in nove naročnike,
• komunikacija s strankami,
• priprava tekstov za spletno stran,
• druge naloge s tega področja.
Pričakovana znanja in izkušnje: Od vas pričakujemo vsaj VI. stopnjo izobrazbe, dobro usposobljenost za delo z računalnikom in dobro znanje angleškega in hrvaškega/srbskega/bosanskega jezika.

Delovne izkušnje niso pogoj, zaželjeno je vsaj osnovno poznavanje področja zaposlovanja in kadrovanja ter marketinga. Pomembne so dobro razvite komunikacijske veščine, sposobnost pisanja osnovnih tekstov in sporočil ter želja po osvajanju novih znanj.

Želimo si komunikativne osebe, ki konstantno išče rešitve, si želi hitro osvojiti znanja iz področja dela in zna delati v dinamičnem okolju.

Če ste oseba, ki se zaveda, da je osnova dobrega odnosa komunikacija in spoštovanje, potem ste pravi za našo ekipo. Smo majhen in izredno povezan tim, ki se na vseh ravneh spoštuje in sodeluje za doseganje skupnih ciljev.
Ponudba zajema: Zaposlitev je na voljo takoj. Vsi naši sodelavci skozi delo ter v sodelovanju z ekipo hitro osvajajo znanja iz področja zaposlovanja ter se tako razvijajo v kadrovske strokovnjake. Delo poteka v manjši ekipi ter dinamičnem okolju. Nudimo neomejene količine kave in čaja, delamo v svetlih pisarnah v centru Ljubljane. Delovni čas je od ponedeljka do petka v dopoldanskem času. Pri delu obstaja možnost napredovanja, ki je odvisna od posameznika. Vsi v ekipi se konstantno učimo in napredujemo, ter osvojeno znanje prenašamo na nove sodelavce. Pri delu boste lahko samostojni in sodelovali pri iskanju ter uvajanju novih rešitev.
Zahtevana izobrazba: V. - dokončana gimnazija in ostale štiriletne šole
VI./1 - višješolski strokovni programi
VI./2 - visokošolski strokovni programi / 1. bolonjska stopnja
VII. - univerzitetni programi / 2. bolonjska stopnja
Delovne izkušnje: 0-1 let
Karierni nivo: pripravnik
Delovni čas: polni delovni čas
Oblika zaposlitve: redno, nedoločen d. č., redno, določen d. č.
Kontakt: Tanja Šket, 01/2300868

 

* V kolikor trenutno ni razpisanega delovnega mesta, ki vam ustreza, se vpišite v našo bazo iskalcev.