Atama logotip
EN

Kadrovska šola

Kadrovska šola je izobraževanje, kjer boste osvežili in utrdili svoje znanje ter se seznanili z novostmi na kadrovskem področju. Pokazali vam bomo dobro prakso, kako učinkovito in pravilno voditi vse postopke v procesu kadrovanja in zaposlovanja.

Rdeča nit predavanj je primer uspešnega podjetnika in pregled celotnega koledarskega leta kadrovika. Predavanja temeljijo na praksi in osebnih primerih, udeleženci pa s svojim sodelovanjem tudi sami izpostavijo svojo aktualno problematiko, s katero se vsakodnevno srečujejo v poslovnem svetu. 
 
Izračunali bomo strošek dela v primerjavi z načrtovanimi in realiziranimi dobički ter gibanjem kapitala. Na primeru zamišljenih situacij izdelamo primere izvedbe določenih faz kadrovskega odločanja (pogoji dela, znanje in kompetence sodelavcev, elementi poskusnega dela). Izračunali bomo konkreten strošek dela in ciljno dodano vrednost podjetja.
3
 
Preverite razpisane termine in učne cilje.

O predavatelju

Predavatelj Kadrovske šole je prokurist podjetja Atama d.o.o., Alojz Šket. Za seboj ima več kot 23 let dela na področju kadrovanja in zaposlovanja v javnem in zasebnem sektorju. Je član komisije za delovno in socialno pravo pri ZDS in komisije za plačilno politiko pri ZDS, sodeluje tudi z Ministrstvom za delo pri oblikovanju zakonov in predpisov. 
 

Mnenja udeležencev Kadrovske šole

  • Na Kadrovsko šolo sem se prijavila, ker me to področje zanima. V preteklosti sem na tem področju delala. Znanje bi si rada osvežila in pridobila novega – Kadrovska šola je dosegla moja pričakovanja. Predavatelj se je dotaknil perečih tem iz prakse, kar je izredno dobrodošlo. Hvala gospodu Šketu za odlično pripravljeno in dobro oziroma odlično izpeljano predavanje.
    Barbka Verbič Klavžar, Heta d.o.o.

  • Na Kadrovsko šolo sem se prijavila, ker sem prevzela kadrovsko. Šola mi je zelo pomagala, ker sem na tem področju nova. Predavatelj je zelo dobro predaval in uporabljal aktualne primere. Šolo bi priporočila vsem, ki delajo na kadrovskem področju.

  • Na šolanje sem se prijavila zaradi želje po bolj obsežnem kadrovskem znanju. Ta šola mi bo pomagala, da bom lažje opravljala svoje delo in bolje razumela vlogo kadrovske službe v podjetju. Šolanje je preseglo moja pričakovanja. Posebna pohvala gre predavatelju, ki je šolanje naredil zanimivo in poučno.
    Alma Halilovič, KMAG d.o.o.

Več izjav zadovoljnih udeležencev preberite tukaj.