Atama logotip
EN

Kadrovski paketi za podjetja

Zanesljivo in učinkovito vodenje kadrovske dokumentacije predstavlja ključno področje delovanja Ataminih strokovnjakov. V nadaljevanju vam predstavljamo tri različne kadrovske pakete, oblikovane z namenom, da zadovoljijo različne potrebe vašega podjetja. Posamezni paket zajema različne storitve s področja kadrovanja in zaposlovanja, zasnovane za optimizacijo vašega kadrovskega procesa.

Pri ponujenih kadrovskih paketih poudarjamo visoko prilagodljivost, saj se zavedamo, da vsako podjetje deluje v svojem edinstvenem okolju. Pri Atami razumemo, da so potrebe in izzivi vsakega podjetja lahko zelo specifični, zato omogočamo oblikovanje prilagojene kadrovske rešitve, ki se natančno ujema z vašimi cilji. Naša prilagodljivost vam omogoča, da izberete storitve in funkcionalnosti, ki jih resnično potrebujete, kar zagotavlja učinkovito in stroškovno ugodno upravljanje kadrovskih procesov.

 MALISREDNJIVELIKI
Priprava tipske pogodbe o zaposlitvi za delavca
Podaljševanje pogodb/spremembe pogodb
Vodenje in hramba personalnih map
Naročilo na zdravniški pregled in priprava napotnice
Izračun dopusta, prevoza, delovne dobe
Priprava in pošiljanje odločbe za dopust
Izpeljava odpovedi in priprava dokumentacije
Evidenca zdravniških pregledov
Izdaje odločb (čakanje, drugo delovno mesto …)
Celotni postopek zaposlitve kandidata
Vodenje evidenc
Disciplinski postopki
Študentsko delo
Obveščanje o novostih

 

Med predlaganimi paketi niste našli primernega za svoje potrebe? Pošljite nam povpraševanje in našli bomo ustrezno rešitev.


V sodelovanju z nami lahko pričakujete ne le strokovno vodenje kadrovske dokumentacije, temveč tudi prilagojene rešitve, ki bodo podprle vaše dolgoročne cilje in spodbudile uspešen razvoj vašega kadrovskega oddelka. Prepustite nam skrb za kadrovske zadeve, vi pa se osredotočite na rast in uspeh vašega podjetja.