Atama logotip
EN

Zaposlovanje v manjših podjetjih

Ali so naše storitve primerne tudi za manjša družinska podjetja?

Večkrat naletimo na dilemo s strani novih, manjših naročnikov: »Ali so vaše storitve primerne tudi za nas, manjše delodajalce?«.

Drži, da je Atama kadrovski partner večjih podjetij. Prav tako lahko pomagamo in uspešno sodelujemo z družinskimi podjetji, ki imajo manj zaposlenih.

Naše storitve zajemajo celotno kadrovsko področje. Poleg najema, iskanja in selekcije, izvajamo urejanje kadrovske administracije, pripravo kadrovske dokumentacije, razna izobraževanja na področju kadrovske stroke ter celostno skrb za omenjeno področje. 

Tudi Atama je družinsko podjetje z dolgoletno tradicijo, in zato zelo dobro razumemo potrebe družinskih podjetij in manjših delodajalcev. Izhajajoč iz tega, smo naše storitve prilagodili tudi za tovrstne naročnike. 

Svetovalec, ki je hkrati tudi vaš skrbnik, vam je na voljo vsak dan v času naših uradnih ur. Skrbi, da je v postopku vse v skladu z vašimi potrebami, predvsem pa z aktualno zakonodajo.

 

Primer: Kadarkoli pride do kakšne spremembe v zakonodaji, ki je za vas in za vaše podjetje ključnega pomena, boste o tem obveščeni s strani našega svetovalca oz. svetovalke.

 

Sodelujemo s podjetji, ki našo podporo potrebujejo stalno ali po potrebi. Ponosni smo na dejstvo, da se na nas obračajo vedno, ko se pojavi potreba. Glavni razlog je v poznavanju naročnika ter njegovih potreb in izzivov. 


Naš cilj je, da vam nudimo celotno podporo in ustvarimo partnersko sodelovanje. Gradimo dolgoročni odnos, ki temelji na uspešnosti in obojestranskem zadovoljstvu.

1c3b73329975daed392d706ecd77f28e


V kolikor imate kakšno vprašanje ali pa potrebujete kakšno izmed naših storitev, nam pišite na edmond@atama.si. Lahko nas pa tudi pokličete na +386(0)1 23 00 865.

 

Edmond Široka