Atama logotip
EN

Ponudba dela za iskalce

Finančni knjigovodja m/ž

Če imate izkušnje na področju knjigovodstva in ste seznanjeni s predpisi SRS 2016 ter obračunom DDV-ja, potem ne odlašajte s prijavo, da se čimprej spoznamo.

Preddelavec / operativni tehnolog m/ž

Naš stalni naročnik, uspešno mednarodno podjetje, ki se ukvarja s predelavo kovinske embalaže, vabi več sodelavcev na delovnem mestu preddelavec, ki bi se pridružili že ustaljeni ekipi. Delo poteka v Ljubljani - Zalog. Iščemo več oseb za daljše časovno obdobje.

Komercialist na področju rezervnih delov m/ž

Iščemo komercialista s strastjo do avtomobilizma.

Vodja skladišča m/ž

Za uspešno podjetje v Ljubljani iščemo vodjo skladišča m/ž. Zaposlitev je za določen čas, možnost dolgoročne zaposltive. Iščemo kandidate, ki imajo vsaj 5 let delovnih izkušenj na področju vodenja skladišč. Enoizmensko delo.

Pomočnik sestavljalca izdelkov (Operater) m/ž

Za podjetje Danfoss v Ljubljani iščemo operaterje na liniji. Zaposlitev je za določen čas, možnost zaposlitve za nedoločen čas. Iščemo kandidate, ki imajo ali tehnično izobrazbo (elektro, strojna, mehatronik) ali izkušnje z delom operaterja (delo na stiskalnici, stružnici, CNC stroju).

Posluževalec / urejevalec brizgalnih strojev

Za direktno zaposlitev pri našem naročniku iščemo izkušenega Posluževalca / urejevalca brizgalnih strojev m/ž.

Prodajalec na bencinski črpalki m/ž

Za našega naročnika, trgovsko podjetje z naftnimi derivati, plinom in ostalimi energenti, iščemo prodajalca m/ž.

Negovalec delovnih oblačil m/ž

Podjetje z dolgoletno tradicijo zaradi spodbujanja rasti širi delovno ekipo. Negovalec delovnih oblačil m/ž bo pripraljal delovna oblačila in perila za pranje, nastavljal parametre pranja na pralnih strojih/sušilnih strojih, pregledoval, označeval, opravljal manjša popravila - šivanje, krajšanje, kropanje, likanje, zlaganje in pakiranje.