Atama logotip
EN

Ponudba dela za iskalce

Pomočnik v mehanski obdelavi (CNC stroj) m/ž

Mednarodno podjetje iz Ljubljane, ki je vodilno podjetje v ogrevalni industrij išče: Pomočnika v mehanski obdelavi (na CNC stroju) m/ž. Izkušnje s delom na CNC stroju so predpogoj za zasedbo delovnega mesta.

Pralec tovornih vozil m/ž

Uspešno podjetje iz Ljubljane, ki se ukvarja s tehničnimi pregledi in z registracijo vozil, vabi v svoj tim pralca tovornih vozil. Izkušnje in izobrazba niso potrebne!

Koordinator letalske logistike m/ž

Za našega naročnika, mednarodno in ugledno podjetje, iščemo Koordinatorja za letalski promet (m/ž). Izkušnje niso potrebne, so pa zaželene. Iščemo kandidata začetnika, ki je pravkar diplomiral/magistriral in si želi kariere na področju letalske logistike.

Samostojni računovodja m/ž

Ste izkušen/a računovodja in iščete stabilno zaposlitev v urejenem delovnem okolju s prijetnim in uspešnim kolektivom v Ljubljani? Potem ne odlašajte s prijavo in se čim prej prijavite na oglas.

Ličarska dela v proizvodnji m/ž

Za našega naročnika iščemo ličarja v proizvodnji ventilov za centralno ogrevanje m/ž. Zaželjena je izobrazba ali izkušnje na področju ličarskih del.

Kuhar m/ž

Za ugledno restavracijo Iz Ljubljane na območju BTCja, iščemo samostojnega kuharja, ki bo pripravljal različne jedi.

Skladiščnik v Ljubljani m/ž

Za uspešno podjetje, ki je eno izmed večjih dobaviteljev na področju avtomobilske industrije, medicine in proizvodnih električnih aparatov, iščemo več kandidatov za delo v skladišču.