Atama logotip
EN

Ponudba dela za iskalce

Komisionar m/ž

Si hiter, natančen in iščeš delo s kasnejšo možnostjo sklenitve delovnega razmerja za nedoločen čas? Kljub temu, da je delo fizično zahtevno, imaš možnost prilagodljivega visokega plačila, saj je delo normirano. Urnik pa poteka v dveh izmenah.

Delo v proizvodnji, Trebnje

Za uspešno podjetje iščemo več sodelavcev za opravljanje dela v proizvodnji. Delo je več izmensko. K sodelovanju vabljeni izkušeni delavci za opravljanje dela v proizvodnji. Opisi delovnega mesta: izvajanje operaterskih del na liniji, izvajanje kontrolnih postopkov, vodenje predpisanih evidenc in poročil...

Viličarist m/ž

Naročnik, uspešno podjetje na Dolenjskem vabi k sebi novega sodelavca za delo viličarista. Samo za resne kandidate, saj gre za dolgoročno sodelovanje.

Skladiščnik m/ž

Za uspešno trgovsko podjetje, katerega glavna dejavnost je prodaja merilnih instrumentov in opreme, ki je na področju jugovzhodne Evrope največji prodajalec tovrstnega blaga, iščemo skladiščnika m/ž za enoizmensko delo, krajši delovni čas

Gasilec - varnostnik

Obsežno podjetje v Ljubljani išče za svoje prostore novega sodelavca na delovnem mestu GASILEC - VARNOSTNIK, ki bo : izvajal preventivne obhode, pregledoval stanje varnosti in ukrepov, sodeloval pri sproščanju prometnih konic, kontroliral izvajanje protipožarnih varnostnih sistemov...

Požarni nadzornik m/ž

Za našega naročnika iščemo POŽARNEGA NADZORNIKA. Delo poteka v Ljubljani, iščemo kandidatke in kandidate za daljše časovno obdobje. Delo zajema: - izvajanje preventivne protipožarne preglede vseh objektov, - skrbi za vzdrževanje ročnih in prevoznih gasilnih aparatov, - vodi in skrbi za vse potrebne evidence s področja požarnega varovanja in pregledov...

Prodajni zastopnik m/ž

Za uspešno podjetje, ki se ukvarja z dobavo opreme za klimatizacijo, ogrevanje in prezračevanje, iščemo prodajnega zastopnika. Gre za urejeno in stabilno delovno okolje, enoizmensko delo.

Produktni vodja m/ž

Za uspešno podjetje, ki se ukvarja z dobavo opreme za klimatizacijo, ogrevanje in prezračevanje, iščemo produktnega vodjo. Gre za urejeno in stabilno delovno okolje, terensko in enoizmensko delo.

Serviser klimatskih naprav m/ž

Za uspešno podjetje, ki se ukvarja z dobavo opreme za klimatizacijo, ogrevanje in prezračevanje, iščemo serviserja klimatskih naprav na področju Maribora in okolice. Gre za urejeno in stabilno delovno okolje, enoizmensko delo.

Vodja skladišča m/ž

Za podjetje Danfoss v Kamniku iščemo vodjo skladišča. Zaposlitev je za določen čas, možnost zaposlitve za nedoločen čas. Iščemo kandidate, ki imajo vsaj visokošolsko izobrazbo strojništva ali logistike.

Proizvodni delavec v lesni industriji m/ž

Za uspešno podjetje iz Osrednjeslovenske regije, ki se ukvarja z izdelavo lesnih proizvodov, iščemo več proizvodnih delavcev, izkušnje niso pogoj, pogoj je samo volja po delu in pridobivanju novih znanj. Delo ni zahtevno in je primerno za moške in ženske. Gre za urejeno in stabilno delovno okolje.