Atama logotip
EN

Ponudba dela za iskalce

Pomožni delavec v proizvodnji m/ž

Iščemo VEČ kandidatov na delovnem mestu - Pomožni delavec v proizvodnji (m/ž). Delo poteka v Ljubljani v 3 izmenah.

Viličarist (m/ž)

Delovno mesto je v proizvodnem podjetju, ki se nahaja v Ljubljani - Zalog. Zaposlili bomo več kandidatov. Delo se opravlja v 1-2 ali 3 izmenah, kjer se upravlja plinski in električni viličar. Pogoji: državni izpit za viličarja, vsaj 2 leti delovnih izkušenj z upravljanjem plinskega viličarja.

Delavec v proizvodnji gradbenih materialov

Za uspešno slovensko podjetje iščemo osebo, ki bo pomagala pri izdelovanju betonskih izdelkov. Delodajalec bo poskrbel za ustrezno uvajanje na delovno mesto, zato so kakršnekoli izkušnje na tem področju prednost in ne pogoj.

Delavec v proizvodnji m/ž

Za naročnika, uspešno podjetje iz Slovenske Bistrice, ki si ukvarja s proizvodnjo različnih gumenih izdelkov, iščemo delavce v proizvodnji z ročnimi spretnostmi.

Skladiščnik - voznik kombija (m/ž)

Za našega naročnika zaposlimo skladiščnika - voznika kombija m/ž, ki bo občasno opravljal prevoze s službenim kombijem. Za več informaciji, nas kontaktirajte na 01 2300 865.

Knjigovodja - Vič Ljubljana m/ž

Podjetje, ki povezuje storitve na področju računovodstva in davčnega svetovanja zaposli novo osebo na delovnem mestu KNJIGOVODJA GLAVNE KNJIGE (m/ž) za: - knjiženje računovodske dokumentacije, - knjiženje bančnih izpiskov, - usklajevanje saldakontov, - obracun amortizacije, - izdelava porocil za potrebe lastnikov narocnika.