Atama logotip
EN

Ponudba dela za iskalce

Viličarist - Zalog m/ž

Iščemo viličarista za 3 izmensko delo za daljše časovno obdobje. Delo poteka v Ljubljani - Zalog.

Kuhar m/ž

Radi ustvarjate pri kuhanju? Potem je to delo ustvarjeno za vas, saj podjetje s sedežem v Ljubljani, potrebuje novega sodelavca oziroma sodelavko za delu v kuhinji.

Delo v proizvodnji, Trebnje

Za uspešno podjetje iščemo več sodelavcev za opravljanje dela v proizvodnji. Delo je več izmensko (tudi nočno) in fizično zahtevno. K sodelovanju vabljeni kvalificirani delavci za opravljanje dela operaterjev ter varilci.

Skladiščnik - komisionar m/ž

Si hiter, natančen in iščeš delo s kasnejšo možnostjo sklenitve delovnega razmerja za nedoločen čas? Kljub temu, da je delo fizično zahtevno, imaš možnost prilagodljivega visokega plačila, saj je delo normirano. Urnik poteka v dveh izmenah.

Reševalec iz vode m/ž

Če imate opravljeno licenco za reševanje iz vode ter izpit prve pomoči in si želite delati v sproščenem okolju, v Ljubljani, ste pravi kandidat oziroma kandidatka za nas!

Pomožni delavec v tiskarni m/ž

Naš stalni naročnik, uspešno mednarodno podjetje, ki se ukvarja s predelavo kovinske embalaže, vabi nove sodelavce na delovnem mestu pomožni delavec v tiskarni, ki bi se pridružili že ustaljeni ekipi. Delo poteka v Ljubljani - Zalog. Iščemo več oseb za daljše časovno obdobje.

Preddelavec / operativni tehnolog m/ž

Naš stalni naročnik, uspešno mednarodno podjetje, ki se ukvarja s predelavo kovinske embalaže, vabi nove sodelavce na delovnem mestu preddelavec, ki bi se pridružili že ustaljeni ekipi. Delo poteka v Ljubljani - Zalog. Iščemo več oseb za daljše časovno obdobje.

Podjetniški svetovalec

Zaradi povečanja obsega aktivnosti s področja podjetniških svetovanj, iščemo vsestranskega podjetniškega svetovalca. Nabor delovnih aktivnosti, ki so na voljo, je zelo dinamičen, kar pomeni, da razpisano delovno mesto vsebuje zelo različne naloge.

Tehnični specialist - elektrotehnik m/ž

Podjetje, z več kot 25 letno tradicijo, ki se ukvarja z vele in malo prodajo akumulatorjev, med svoje vrste vabi sodelavca za zasedbo delovnega mesta: Tehnični specialist - elektrotehnik m/ž. Delo obsega: razvoj programa in novih tehnologij za področje polnilnih baterij, izdelava baterijskih sklopov, skrb za reklamacije, zagotavljanje tehnične pomoči pri raziskavah in razvoju, podpora kupcem.

Telefonski operater - administrator - m/ž

Iščemo več sodelavcev z aktivnim znanjem italijanskega jezika, za opravljanje dela v klicnem centru, na delovnem mestu Telefonski operater - administrator m/ž. Delo bo potekalo v Izoli.