Atama logotip
EN

Ponudba dela za iskalce

Vodja poslovne enote m/ž

Za našega naročnika iščemo vodjo poslovne enote. Oseba, ki bo izbrana na delovno mesto bo vodila do 2 zaposlena, skrbela za trgovino in skladišče. Iščemo osebo, ki je zelo prodajno naravnana. Izbrani kanddiat bo skrbel za terensko prodajo in iskanje novih kupcev.

Vzdrževalec m/ž

Iščemo vzdrževalca z znjanjem na področju elektrotehnike in strojništva za daljše časovno obdobje. Delo je enoizmensko od ponedeljka do petka.

Tehnični specialist - elektrotehnik m/ž

Podjetje, z več kot 25 letno tradicijo, ki se ukvarja z vele in malo prodajo akumulatorjev, med svoje vrste vabi sodelavca za zasedbo delovnega mesta: Tehnični specialist - elektrotehnik m/ž. Delo obsega: razvoj programa in novih tehnologij za področje polnilnih baterij, izdelava baterijskih sklopov, skrb za reklamacije, zagotavljanje tehnične pomoči pri raziskavah in razvoju, podpora kupcem.

Terenski zastopnik m/ž

Delo terenskega zastopnika m/ž obsega prodajo visokokavostnih ekoloških izdelkov italijanskega ponudnika. Delovni proces začno agenti v klicnem centru, ki za zastopnike v naprej dogovorijo termin srečanja. Terenski zastopnik stranki predstavi artikel, jo seznani s tehničnimi specifikami in demonstrira njegovo delovanje s ciljem uspešne prodaje interesentom.

Operater na stroju za proizvodnjo mrež m/ž

Uspešno podjetje MAAR, ki se ukvarja s proizvodnjo mrež iz plastike in ima svoje prostore v Trzinu, med svoje vrste vabi novega sodelavca, s katerim želijo sprva sodelovati preko agencije za zaposlovanje (za obdobje 6 mesecev), nato pa ga, ob obojestranskem zadvoljstvu, prezaposliti direktno v podjetje.

Pomočnik sestavljalca izdelkov (Operater) m/ž

Za podjetje Danfoss v Kamniku iščemo izkušene operaterje na liniji. Zaposlitev je za določen čas, zaradi začasno povečanega obsega dela. Možnost dolgoročnega sodelovanja. Delo poteka v več izmenah (tudi nočna).

Telefonski operater - administrator - m/ž

Iščemo več sodelavcev z aktivnim znanjem italijanskega jezika, za opravljanje dela v klicnem centru, na delovnem mestu Telefonski operater - administrator m/ž. Delo bo potekalo v Izoli.

Preddelavec / operativni tehnolog m/ž

Za našega naročnika, uspešno mednarodno podjetje, ki se ukvarja s predelavo kovinske embalaže, iščemo izkušenega Preddelavca, ki bi se pridružil že ustaljeni ekipi. Delo poteka v Ljubljani - Zalog. Iščemo osebo za daljše časovno obdobje.

Blagovni manipulant v hladilnici m/ž

Podjetje, ki se ukvarja s skladiščenjem in transportom živilskih izdelkov (mesa), v svoje vrste vabi sodelavce za zasedbo delovnega mesta Blagovni manipulant m/ž.

Viličarist v hladilnici m/ž

Podjetje, ki se ukvarja s skladiščenjem in transportom živilskih izdelkov (mesa), v svoje vrste vabi sodelavce za zasedbo delovnega mesta Viličarist m/ž.

Viličarist komisionar m/ž, NM

Si hiter, natančen in iščeš delo s kasnejšo možnostjo sklenitve delovnega razmerja za nedoločen čas. Kandidat bo sprva sprejet za določen čas z enomesečnim poskusnim obdobjem. Delo je normirano in fizično zahtevno. Delovni čas je neenakomerno razporejen, predvidoma v dveh izmenah.

Blagajnik natakar v Atlantisu m/ž

Za določen  čas - sezonsko delo, iščemo kar dva sodelavca za zasedbo delovnega mesta Blagajnik natakar v Atlantisu m/ž.