Atama logotip
EN

Ponudba dela za iskalce

Telefonski operater - administrator - m/ž

Iščemo več sodelavcev z aktivnim znanjem italijanskega jezika, za opravljanje dela v klicnem centru, na delovnem mestu Telefonski operater - administrator m/ž. Delo bo potekalo v Izoli.

Poslovodja poslovne enote m/ž

vodilni evropski distributer rezervnih delov in dodatne opreme za vozila k sodelovanju vabi Poslovodje poslovne enote. Delo bo zajemalo: Organizacija in vodenje poslovne enote, analizo trga, optimizacijo stroškov, pridobivanje novih kupcev ter vodenje in koordinacija zaposlenih.

Pomočnik sestavljalca izdelkov (Operater) m/ž

Za podjetje Danfoss v Kamniku iščemo izkušene operaterje na liniji. Zaposlitev je za določen čas, možnost zaposlitve za nedoločen čas. Iščemo kandidate, ki imajo ali tehnično izobrazbo (elektro, strojna, mehatronik) ali izkušnje z delom operaterja (delo na stiskalnici, stružnici, CNC stroju)

Preddelavec / operativni tehnolog m/ž

Za našega naročnika, uspešno mednarodno podjetje, ki se ukvarja s predelavo kovinske embalaže, iščemo Preddelavca, ki bi se pridružil že ustaljeni ekipi. Delo poteka v Ljubljani - Zalog. Iščemo več oseb za daljše časovno obdobje.

Pomožni delavec v tiskarni m/ž

Za našega naročnika, uspešno mednarodno podjetje, ki se ukvarja s predelavo kovinske embalaže, iščemo izkušenega delavca za delo Pomožnega delavca v proizvodnji, ki bo pomočnik tiskarja. Delo poteka v Ljubljani - Zalog. Iščemo kandidata za daljše časovno obdobje.

Svetovalec za področje zaposlovanja m/ž

V svoj kolektiv vabimo novega sodelavca na delovnem mestu Organizator, svetovalec za področje zaposlovanja.

B2B Prodajni svetovalec m/ž

Prosto delovno mesto za prodajno usmerjenega posameznika z izkušnjami na področju B2B prodaje storitev.

Računovodja m/ž

Za našega naročnika, katerega dejavnost zajema računovodske storitve in davčno svetovanje iščemo Računovodjo m/ž.

Koordinator skupine v proizvodnji m/ž

Za našega naročnika, zelo uspešno mednarodno podjetje iz Kamnika (Danfoss), ki se ukvarja s področjem ogrevalne tehnike, iščemo kandidata za zasedbo delovnega mesta Koordinator skupine v proizvodnji (Team coordinator) m/ž.

Skladiščnik / viličarist m/ž

Za našega uporabnika (Danfoss) iščemo izkušenega viličarista. Zaposlitev je za določen čas v Ljubljani z možnostjo podaljšanja za nedoločen. Delo poteka v dveh izmenah.

Tehnični specialist - elektrotehnik m/ž

Podjetje, s 25 letno tradicijo, ki se ukvarja z vele in malo prodajo, med svoje vrste vabi: Tehničnega specialista-elektrotehnika m/ž. Delo obsega: razvoj programa in tehnologij za področje polnilnih baterij, izdelava baterijskih sklopov, skrb za reklamacije, zagotavljanje tehnične pomoči pri raziskavah in razvoju, idr.

Skrbnik/upravljalec objektov m/ž

V sektorju poslovanja nepremičnin iščemo Skrbnika/upravljalca objektov m/ž. Pričakujemo prijave kandidatov z visokošolsko izobrazbo gradbene, strojne ali druge tehnične smeri, prednost predstavlja še dodatno ekonomsko znanje. Iščemo hitro učljive, prilagodljive in hkrati samoiniciativne kandidate, ki želijo svojo kariero razvijati na področju upravljanja z nepremičninami.