Atama logotip
EN

Ponudba dela za iskalce

Natakar - blagajnik m/ž

Za našega naročnika, uspešno in znano logistično in gostinsko podjetje iz Ljubljane, iščemo natakarja m/ž. Vaše naloge bodo obsegale strežbo hrane in pijače ter druga dela v strežbi. Od kandidatov zahtevamo delovne izkušnje na podobnih delih. Nudimo delovno razmerje za določen čas z možnostjo podaljšanja.

Tiskar m/ž

Naš naročnik je uspešno mednarodno podjetje na področju predelave kovinske embalaže. Zahtevana izobrazba: grafičar ali tiskar. Nudimo dolgoročno sodelovanje in možnost rasti znotraj mednarodnega podjetja. Pogodba o zaposlitvi bo predvidoma sprva sklenjena za določen čas, z uspešnim kandidatom pa je cilj sodelovati na dolgi rok.

Informatik m/ž

Nudimo delo v uspešnem in razvojno usmerjenem kolektivu na naprednih projektih. Zaposlitev bo sklenjena direktno pri podjetju, za nedoločen čas s poskusnim delom. Redno in stimulativno plačilo z vsemi dodatki. Odlična priložnost za osebni in karierni razvoj!

Skladiščnik / viličarist (m/ž)

Za uspešno podjetje, ki se ukvarja z logistiko, iščemo večje število viličaristov m/ž. Enoizmenski delovni čas, delo poteka v Ljubljani.

Ključavničar m/ž

Za našega naročnika, ki je eno vodilnih slovenskih podjetij na področju izdelave vlečnih kljuk z dolgoletno tradicijo, iščemo novega sodelavca - ključavničar m/ž. Izkušnje niso pogoj. Enoizmensko delo.

Požarni nadzornik m/ž

Za našega naročnika iščemo POŽARNEGA NADZORNIKA. Delo poteka v Ljubljani, iščemo kandidatke in kandidate za daljše časovno obdobje.

Samostojni sodelavec za računovodstvo (m/ž)

Pri globalnem podjetju, ki se ukvarja z raznoliko ponudbo izdelkov zaradi napredovanja in širitve, iščejo samostojno strokovno računovodjo (m/ž) za pokrivanje računovodskih storitev za Slovenijo in Hrvaško. Prijave z življenjepisom v slovenščini in angleščini sprejemamo čimprej na e-mail: zeljka@atama.si, saj je možen pričetek dela takoj!

Gradbeni inženir m/ž

Naš naročnik je uspešno slovensko podjetje z odličnimi poslovnimi rezultati, ki se je uveljavilo na področju investicijskih gradenj. V svoje vrste vabi nove sodelavce za delovno mesto Gradbeni inženir m/ž.

Pomožni proizvodni delavec m/ž

Uspešno podjetje, ki se ukvarja s prašnim lakiranjem kovin, vabi v svoj kolektiv nove sodelavce za pomožna dela pri plastificiranju kovin. Delovno mesto poteka v Ljutomerju.

Pek m/ž

 
Uspešno prekmursko podjetje vabi v svoj kolektiv izkušene peke m/ž.