Atama logotip
EN

Ponudba dela za iskalce

Reševalec iz vode m/ž

Če imate opravljeno licenco za reševanje iz vode ter izpit prve pomoči in si želite delati v sproščenem okolju, v Ljubljani, ste pravi kandidat oziroma kandidatka za nas!

Komisionar m/ž

Si hiter, natančen in iščeš delo s kasnejšo možnostjo sklenitve delovnega razmerja za nedoločen čas? Kljub temu, da je delo fizično zahtevno, imaš možnost prilagodljivega visokega plačila, saj je delo normirano. Urnik pa poteka v dveh izmenah.

Računovodja m/ž

Delo dobi samostojni računovodja v izredno uspešnem in hitro rastočem računovodsekm servisu, v Ljubljani.

Knjigovodja m/ž

Za našega naročnika, katerega dejavnost zajema računovodske storitve in davčno svetovanje iščemo Knjigovodjo m/ž.

Telefonski operater - administrator - m/ž

Iščemo več sodelavcev z aktivnim znanjem italijanskega jezika, za opravljanje dela v klicnem centru, na delovnem mestu Telefonski operater - administrator m/ž. Delo bo potekalo v Izoli.

Tiskar m/ž

Naš naročnik je uspešno mednarodno podjetje na področju predelave kovinske embalaže. Zahtevana izobrazba: grafičar ali tiskar. Delo je troizmensko. Nudimo dolgoročno sodelovanje in možnost rasti znotraj mednarodnega podjetja . Pogodba o zaposlitvi bo predvidoma sprva sklenjena za določen čas, z uspešnim kandidatom pa je cilj sodelovati na dolgi rok.

Delo v proizvodnji, Trebnje

Za uspešno podjetje iščemo več sodelavcev za opravljanje dela v proizvodnji. Delo je več izmensko. K sodelovanju vabljeni izkušeni delavci za opravljanje dela v proizvodnji.
Opisi delovnega mesta:
- izvajanje operaterskih del na liniji,
- izvajanje kontrolnih postopkov,
- vodenje predpisanih evidenc in poročil...

Pomožni delavec v tiskarni m/ž

Naš stalni naročnik, uspešno mednarodno podjetje, ki se ukvarja s predelavo kovinske embalaže, vabi nove sodelavce na delovnem mestu pomožni delavec v tiskarni, ki bi se pridružili že ustaljeni ekipi. Delo poteka v Ljubljani - Zalog. Iščemo več oseb za daljše časovno obdobje.

Pomožni delavec v proizvodnji m/ž

Uspešno podjetje MAAR, ki se ukvarja s proizvodnjo mrež iz plastike in ima svoje prostore v Trzinu, med svoje vrste vabi novega sodelavca, s katerim želijo sprva sodelovati preko agencije za zaposlovanje (za obdobje 6 mesecev), nato pa ga, ob obojestranskem zadovoljstvu, prezaposliti direktno v podjetje.

Skladiščnik / viličarist m/ž

Odlična priložnost! Za ugledno mednarodno podjetje Danfoss Trata, d.o.o. iščemo več kandidatov za delo v skladišču. Obvezen je državni izpit za viličarja. Pričakovana najmanj srednješolska poklicna izobrazba in delovne izkušnje na podobnem področju dela.