Atama logotip
EN

Ponudba dela za iskalce

Komisionar - viličarist M/Ž

Za našega naročnika, uspešno slovensko podjetje, iščemo večje število novih sodelavcev, tako fante, kot tudi dekleta, ki jih veseli opravljanje delovnih nalog na mestu komisionarja Delo poteka v Ljubljani, Iščemo kandidatke in kandidate za daljše časovno obdobje.

Delo v proizvodnji, Trebnje

Za uspešno podjetje iščemo več sodelavcev za opravljanje dela v proizvodnji. Delo je več izmensko (tudi nočno) in fizično zahtevno. K sodelovanju vabljeni kvalificirani delavci za opravljanje dela operaterjev ter varilci.

Knjigovodja m/ž

V sektorju poslovanja nepremičnin iščemo Knjigovodjo m/ž. Pričakujemo prijave kandidatov s srednješolsko ali z visokošolsko strokovno izobrazbo ekonomske smeri. Iščemo hitro učljive, prilagodljive in hkrati samoiniciativne kandidate.

Tiskar m/ž

Iščemo izkušenega tiskarja za delo v proizvodnji. Naš naročnik je uspešno mednarodno podjetje na področju predelave kovinske embalaže.

Voznik viličarja m/ž, Trebnje

Za uspešno podjetje iščemo več sodelavcev zavožnjo viličarja. Delo je več izmensko (tudi nočno). K sodelovanju vabljeni kandidati, ki imate izpit in izkušnje z uporabo viličarjev.

Preddelavec / operativni tehnolog m/ž

Za našega naročnika, uspešno mednarodno podjetje, ki se ukvarja s predelavo kovinske embalaže, iščemo Preddelavca, ki bi se pridružil že ustaljeni ekipi. Delo poteka v Ljubljani - Zalog. Iščemo več oseb za daljše časovno obdobje.

Tehnični specialist- elektrotehnik m/ž

Podjetje, z več kot 25 letno tradicijo, ki se ukvaraja z vele in malo prodajo akumulatorjev, med svoje vrste vabi sodelavca za zasedbo delovnega mesta: Tehnični specialist - elektrotehnik m/ž. Delo obsega: razvoj programa in novih tehnologij za področje polnilnih baterij, izdelava baterijskih sklopov, skrb za reklamacije, zagotavljanje tehnične pomoči pri raziskavah in razvoju, podpora kupcem.

Pomožni monter m/ž

Za našega naročnika, uspešno mednarodno proizvodno podjetje, iščemo več pomožnih monterjev. Delo se opravlja v proizvodnji, občasno na terenu v Sloveniji ali tujini.

Gradbeni inženir m/ž

Družba za poslovanje z nepremičninam med svoje vrste vabi gradbenega inženirja za izvajanje in nadzor zelo zahtevnih, strokovnih in operativnih del iz upravljanja, obratovanja in vzdrževanja naprav, opreme, posameznih in skupnih gradbenih konstrukcij.

Skrbnik/upravljalec objektov m/ž

V sektorju poslovanja nepremičnin iščemo Skrbnika/upravljalca objektov m/ž. Pričakujemo prijave kandidatov z visokošolsko izobrazbo gradbene, strojne ali druge tehnične smeri, prednost predstavlja še dodatno ekonomsko znanje. Iščemo hitro učljive, prilagodljive in hkrati samoiniciativne kandidate, ki želijo svojo kariero razvijati na področju upravljanja z nepremičninami.