Atama logotip
EN

Ponudba dela za iskalce

Telefonski operater - administrator - m/ž

Iščemo več sodelavcev z aktivnim znanjem italijanskega jezika, za opravljanje dela v klicnem centru, na delovnem mestu Telefonski operater - administrator m/ž. Delo bo potekalo v Izoli.

Pomožni delavec v proizvodnji m/ž

Za našega naročnika, uspešno mednarodno podjetje, ki se ukvarja s predelavo kovinske embalaže, iščemo izkušenega delavca za delo Pomožnega delavca v proizvodnji, ki bo pomočnik tiskarja. Delo poteka v Ljubljani - Zalog. Iščemo kandidata za daljše časovno obdobje.

Skladiščnik / viličarist m/ž

Za našega uporabnika (Danfoss) iščemo izkušenega viličarista. Zaposlitev je za določen čas v Ljubljani z možnostjo podaljšanja. Delo poteka v dveh izmenah.

Pomočnik sestavljalca izdelkov (Operater) m/ž

Za podjetje Danfoss v Kamniku iščemo izkušene operaterje na liniji. Zaposlitev je za določen čas, zaradi začasno povečanega obsega dela. Možnost dolgoročnega sodelovanja. Delo poteka v več izmenah (tudi nočna).

Tehnični specilaist - elektrotehnik m/ž

Podjetje, z več kot 25 letno tradicijo, ki se ukvaraja z vele in malo prodajo akumulatorjev, med svoje vrste vabi sodelavca za zasedbo delovnega mesta: Tehnični specialist - elektrotehnik m/ž. Delo obsega: razvoj programa in novih tehnologij za področje polnilnih baterij, izdelava baterijskih sklopov, skrb za reklamacije, zagotavljanje tehnične pomoči pri raziskavah in razvoju, podpora kupcem.

Mizar m/ž

Za uspešno podjetje iz Osrednjeslovenske regije, ki se ukvarja z izdelavo kovinskih komponent za pisarniško pohištvo in opremo po naročilu, iščemo izkušenega mizarja, ki ima zaključeno srednjo lesarsko šolo in najmanj 6 mesecev delovnih izkušenj.

Lakirničar m/ž

Za uspešno podjetje iz Osrednjeslovenske regije, ki se ukvarja z izdelavo kovinskih komponent za pisarniško pohištvo in opremo po naročilu, iščemo lakirničarja, ki ima zaključeno srednjo šolo in najmanj 6 mesecev delovnih izkušenj.