Atama logotip
EN

Ponudba dela za iskalce

Pomožni delavec v proizvodnji (m/ž)

Zaposlili bomo VEČ oseb na delovnem mestu - Pomožni delavec v proizvodnji (m/ž). Delo poteka v Ljubljani v 3 izmenah. Možen je prihod in odhod z dela z LPP avtobusom.

Orodjar m/ž

Za uspešno mednarodno podjetje v Kamniku iščemo orodjarja za obvladovanje orodij. Potrebna je tehnična izobrazba in dobro poznavanje orodij, strojev in naprav. Možnost dolgoročnega sodelovanja.

Nastavljalec strojev (m/ž)

Za uspešno podjetje na območju Gorenjske, iščemo Nastavljalce strojev. Iščemo kandidate, ki imajo srednjo poklicno šolo in izkušnje z delom na strojih. Delo poteka v 3 izmenah od ponedeljka do petka. Pogoj je lastni prevoz.

Komisionar v logističnem centru (m/ž)

Si hiter, natančen in iščeš delo za dlje časa? Si navajen fizičnega dela v skladišču? Potem ne odlašaj s prijavo za službo, kjer imaš možnost visokega plačila, saj je delo normirano! Urnik pa poteka v dveh izmenah od ponedeljka do petka.

Proizvodni delavec - zahtevnejše naloge (m/ž)

Za podjetje, ki se nahaja v Kranju iščemo več kandidatov, ki bi jih veselilo delo v novi in avtomatizírani proizvodnji. Si želiš dolgoročno zaposlitev, kjer je možno napredovanje in imaš vsak mesec še dodatek na uspešnost? Ne odlašaj s prijavo in pošlji svoj življenjepis na ZAPOSLITEV@ATAMA.SI

Lažja dela v proizvodnji (m/ž)

Iščemo VEČ kandidatov za delo v proizvodnji. Delo se opravlja od ponedeljka do petka v 3 izmenah. Opravljajo se lažja pomožna dela v procesu proizvodnje - pobiranje/zlaganje izdelkov, pakiranje... Če želite stabilno, dolgoročno zaposlitev pri slovenskem podjetju, ne odlašajte s prijavo! Svoj življenjepis pošljite na ZAPOSLITEV@ATAMA.SI

CNC operater - mehanska obdelava m/ž

Mednarodno podjetje Danfoss Trata d.o.o., vodilno v ogrevalni industrij išče: Pomočnika v mehanski obdelavi (na CNC stroju) m/ž. Izkušnje s delom na CNC stroju so predpogoj za zasedbo delovnega mesta.

Operater m/ž

Za uspešno mednarodno podjetje v Kamniku iščemo operaterje (pomočnike sestavljalca izdelkov) na liniji. Potrebna je ali tehnična izobrazba (elektro, strojna, mehatronik) ali izkušnje z delom operaterja (delo na stiskalnici, stružnici, CNC stroju).

Operater na stroju m/ž

Za podjetje Danfoss v Ljubljani iščemo Operaterje na liniji. Iščemo kandidate, ki imajo ali tehnično izobrazbo (elektro, strojna, mehatronik) ali izkušnje z delom operaterja (delo na stiskalnici, stružnici, CNC stroju).