Atama logotip
EN

Ponudba dela za iskalce

Pomočnik sestavljalca izdelkov (Operater) m/ž

Za podjetje Danfoss v Ljubljani iščemo operaterje na liniji. Zaposlitev je za določen čas, možnost zaposlitve za nedoločen čas. Iščemo kandidate, ki imajo ali tehnično izobrazbo (elektro, strojna, mehatronik) ali izkušnje z delom operaterja (delo na stiskalnici, stružnici, CNC stroju).

Informatik m/ž

Nudimo delo v uspešnem in razvojno usmerjenem kolektivu na naprednih projektih. Zaposlitev bo sklenjena direktno pri podjetju, za nedoločen čas s poskusnim delom. Redno in stimulativno plačilo z vsemi dodatki. Odlična priložnost za osebni in karierni razvoj!

Krovec - klepar m/ž

Za našega naročnika, podjetje na področju kleparstva in krovstva, ki je dejavno v Ljubljani in okolici, iščemo nove sodelavce za delovno mesto Klepar - krovec (m/ž), enoizmensko delo.

Skrbnik/upravljalec objektov m/ž

V sektorju poslovanja nepremičnin brez prekinitve iščemo Skrbnika/upravljalca objektov m/ž. Pričakujemo Prijave kandidatov z visokošolsko izobrazbo gradbene, strojne ali druge tehnične smeri, prednost predstavlja še dodatno ekonomsko znanje. Iščemo hitro učljive, prilagodljive in hkrati samoiniciativne kandidate, ki želijo svojo kariero razvijati na področju upravljanja z nepremičninami.

Preddelavec / operativni tehnolog m/ž

Naš stalni naročnik, uspešno mednarodno podjetje, ki se ukvarja s predelavo kovinske embalaže, vabi več sodelavcev na delovnem mestu preddelavec, ki bi se pridružili že ustaljeni ekipi. Delo poteka v Ljubljani - Zalog. Iščemo več oseb za daljše časovno obdobje.

Mizar m/ž

Iščete zanesljivo, enoizmensko zaposlitev za nedoločen čas na področju lesarstva? Potem ste jo ravnokar našli. Za uspešno podjetje iščemo izkušene mizarje m/ž. Delo poteka na Škofljici.

Gradbeni inženir m/ž

Družba za upravljanje z nepremičninam med svoje vrste vabi gradbenega inženirja za izvajanje in nadzor zelo zahtevnih, strokovnih in operativnih del iz upravljanja, obratovanja in vzdrževanja naprav, opreme, posameznih in skupnih gradbenih konstrukcij.

Natakar - blagajnik m/ž

Za našega naročnika, uspešno in znano logistično in gostinsko podjetje iz Ljubljane, iščemo natakarja m/ž. Vaše naloge bodo obsegale strežbo hrane in pijače ter druga dela v strežbi. Od kandidatov zahtevamo delovne izkušnje na podobnih delih. Nudimo delovno razmerje za določen čas z možnostjo podaljšanja.