Atama logotip
EN

Ponudba dela za iskalce

Pomočnik CNC operaterja m/ž

Za našega naročnika Danfoss Trata d.o.o. iščemo Pomočnika CNC operaterja m/ž. Izkušnje s delom na CNC stroju so predpogoj za zasedbo delovnega mesta.

Ličarska dela v proizvodnji m/ž

Za našega naročnika Danfoss Trata d.o.o. iščemo Ličarja m/ž v proizvodnji ventilov za centralno ogrevanje. Zaželena je izobrazba ali izkušnje na področju ličarskih del.

Komisionar v hladilnici m/ž

Si hiter, natančen in iščeš delo z možnostjo sklenitve delovnega razmerja za nedoločen čas? Kljub temu, da je delo fizično zahtevno, imaš možnost prilagodljivega visokega plačila, saj je delo normirano. Urnik pa poteka v dveh izmenah.

Varilec m/ž

Za našega naročnika iščemo TIG, MAG in MIG varilce, ki imajo vsaj 3 leta izkušenj z omenjenim načinom varjenja. Prijave z življenjepisom, pošljite na edmond@atama.si. Za dodatna vprašanja pa pokličite na 01 2300 865.

Pomožni delavec v proizvodnji

Zaposlili bomo VEČ oseb na delovnem mestu - Pomožni delavec v proizvodnji (m/ž). Delo poteka v Ljubljani v 3 izmenah. Možen je prihod in odhod z dela z LPP avtobusom.

Samostojni lakirar (m/ž)

Iščemo VEČ kandidatov za delo na lakirni liniji. Gre za samostojno delo v uspešnem podjetju, ki se ukvarja s proizvodnjo lahke kovinske embalaže v Ljubljani - Zalog. Kandidat ne sme biti alergičen na barve in lake. Delo ni zahtevno, vendar se pričakuje natančnost in odgovornost.