Atama logotip
EN

Ponudba dela za iskalce

Skladiščnik - Voznik kombija (m/ž)

Za logistično podjetje s sedežem v Ljubljani, iščemo kandidata za delo v skladišču, kjer je potrebno občasno voziti tudi kombi. Delo poteka v 1 izmeni od ponedeljka do petka. Vsi, ki si želite dinamično in sproščeno delo v mladem kolektivu na področju logistike, pokličite 041 778 170 ali pošljite prijavo na: janja@atama.si

Upravljalec stroja m/ž

Za našega naročnika, uspešno podjetje Almat d.o.o. iščemo več kandidatov za delovno mesto Upravljalec strojev m/ž. Podjetje se ukvarja z obdelav kovin na CNC stružnicah. Izkušnje niso pogoj. Delo poteka v dveh izmenah.

Proizvodni delavec - lakirna linija (m/ž)

Iščemo VEČ kandidatov za delo na lakirni liniji. Gre za samostojno delo v uspešnem podjetju, ki se ukvarja s proizvodnjo lahke kovinske embalaže v Ljubljani - Zalog. Kandidat ne sme biti alergičen na barve in lake. Delo ni zahtevno, vendar se pričakuje natančnost in odgovornost.

Tiskar m/ž

Naš naročnik je uspešno mednarodno podjetje na področju predelave kovinske embalaže. Zahtevana izobrazba: grafičar ali tiskar. Nudimo dolgoročno sodelovanje in možnost rasti znotraj mednarodnega podjetja. Pogodba o zaposlitvi bo predvidoma sprva sklenjena za določen čas, z uspešnim kandidatom pa je cilj sodelovati na dolgi rok.

Delavec v proizvodnji (m/ž)

Delo obsega različna dela pri izdelavi izdelkov iz cementa: priprava kalupov za vlivanje, razstavljanje kalupov, urejanje delovnega mesta, skladiščenje ter priprava artiklov za stranke... Delo poteka od ponedeljka do petka 7:00 - 15:00. V času sezone so delovne sobote od 7:00 - 12:00. Lokacija dela: Lukovica pri Domžalah.

Operater

Zaposlitev dobi izkušeni operater. Delo je v Kranju.

Lažja dela v proizvodnji

Zaposlitev dobi proizvodni delavec/delavka. Delo je v Kranju.

Lažja dela v proizvodnji - pakiranje izdelkov

Zaposlitev dobi proizvodni delavec/delavka za pakiranje izdelkov. Delo je v Kranju.

Vodja linije v proizvodnji

Zaposlitev dobi izkušeni upravljalec linije. Delo je v Kranju.

Slikopleskar - fasader

Za našega naročnika, uspešno gradbeno podjetje iščemo Slikopleskarja - fasaderja z vsaj 2-letnimi delovnimi izkušnjami.