Atama logotip
EN

Ponudba dela za iskalce

Vodja izmene v proizvodnji m/ž

Uspešno slovensko podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo kruha in peciva in je prejemnik Gazele in priznanja Najbolj zaupanja vredna blagovna znamka za kruh in pekovsko pecivo 2019, zaposli vodjo izmene v proizvodnji m/ž.

Vodja skladišča m/ž

Za naročnika, uspešno slovensko podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo kruha in peciva, iščemo VODJO SKLADIŠČA m/ž. Če si želite stabilne, dolgoročne zaposlitve, imate ustrezne izkušnje in vodstvene sposobnosti, se prijavite čim prej.

Izdelovalec betonskih izdelkov m/ž

Za uspešno slovensko podjetje iščemo osebo, ki bo pomagala pri izdelovanju betonskih izdelkov. Delodajalec bo poskrbel za ustrezno uvajanje na delovno mesto, zato so kakršnekoli izkušnje na tem področju prednost in ne pogoj.

Elektroinženir / Energetik

Za našega naročnika, uspešno in inovativno podjetje iz Goriške, ki se ukvarja s proizvodnjo dizelskih in plinskih elektroagregatov, iščemo izkušenega elektro-inženirja.

Izvajalec hidroizolacij s tekočimi masami (m/ž)

Za uspešno podjetje v Ljubljani iščemo izvajalca hidroizolacij s tekočimi masami. Vsi izolacijski postopki se izvajajo na novogradnjah ali sanacije potrebnih objektih z najbolj modernimi in dokazljivo uspešnimi tehnološkimi postopki ter širokim naborom vrhunskih materialov.