Atama logotip
EN

Ponudba dela za iskalce

Knjigovodja - Vič Ljubljana m/ž

Podjetje, ki povezuje storitve na področju računovodstva, davčnega svetovanja in finančnega inženiringa zaposli novo osebo na delovnem mestu KNJIGOVODJA (m/ž). Delovne naloge: - knjiženje računovodske dokumentacije v glavno knjigo in v pomožne računovodske evidence, - knjiženje bančnih izpiskov.

Preddelavec / operativni tehnolog m/ž

Mednarodno podjetje znotraj območja Ljubljane zaposli več delavcev na delovnem mestu - Preddelavec / operativni tehnolog (m/ž). Delovne naloge: - Nastavitve ter zagon strojev, linij in naprav v mehanski proizvodnji, - menjava orodij na strojih, liniji in na napravah, - izpolnjevanje tehnične dokumentacije...

Pomožni delavec v proizvodnji m/ž

Iščemo kandidate za daljše časovno obdobje na delovnem mestu - Pomožni delavec v proizvodnji za pomoč tiskarju. Delo poteka v Ljubljani (območje LPP). Iščemo kandidate za daljše časovno obdobje.

Tiskar m/ž

Naš naročnik je uspešno mednarodno podjetje na področju predelave kovinske embalaže. Zahtevana izobrazba: grafičar ali tiskar. Nudimo dolgoročno sodelovanje in možnost rasti znotraj mednarodnega podjetja. Pogodba o zaposlitvi bo predvidoma sprva sklenjena za določen čas, z uspešnim kandidatom pa je cilj sodelovati na dolgi rok.

Delavec v proizvodnji na oddelku lakiranja

Iščemo kandidata za delo na lakirni liniji. Gre za samostojno delo v uspešnem podjetju, ki se ukvarja s proizvodnjo lahke kovinske embalaže v Ljubljani - Zalog. Kandidat ne sme biti alergičen na barve in lake. Delo ni zahtevno, vendar se pričakuje natančnost in odgovornost.

Kuhar v območju Ljubljane m/ž

Rad ustvarjaš pri kuhanju? Potem je to delo ustvarjeno za vas, saj podjetje s sedežem v Ljubljani, potrebuje novega sodelavca oziroma sodelavko pri delu v kuhinji.

Komisionar v območju Ljubljane m/ž

Si hiter, natančen in iščeš delo z možnostjo sklenitve delovnega razmerja za nedoločen čas? Kljub temu, da je delo fizično zahtevno, imaš možnost prilagodljivega visokega plačila, saj je delo normirano. Urnik pa poteka v dveh izmenah.

Komisionar specialist (Grosuplje) m/ž

Za naročnika, uspešno slovensko podjetje s področja pekovske industrije, iščemo več KOMISIONARJEV. V kolikor si želite stabilne, dolgoročne zaposlitve, se prijavite čim prej.

Vzdrževalec specialist m/ž

Za naročnika, uspešno slovensko podjetje s področja pekovske industrije, iščemo 2 VZDRŽEVALCA SPECIALISTA. Če si želite stabilne, dolgoročne zaposlitve in imate ustrezne izkušnje, se prijavite čim prej!

Pralec tovornih vozil m/ž

Uspešno podjetje iz Ljubljane, ki se ukvarja s tehničnimi pregledi in z registracijo vozil, vabi v svoj tim pralca tovornih vozil. Izkušnje in izobrazba niso potrebne.

Blagajnik za izdajo burgerjev m/ž

Mlado in hitro rastoče podjetje iz Kamnika, ki pripravlja gurmanske burgerje in druge specialitete, vabi v svoj top kolektiv novega sodelavca.

Delavec v proizvodnji betonskih izdelkov m/ž

Za uspešno slovensko podjetje iščemo osebo, ki bo pomagala pri izdelovanju betonskih izdelkov. Delodajalec bo poskrbel za ustrezno uvajanje na delovno mesto, zato so kakršnekoli izkušnje na tem področju prednost in ne pogoj.

Delavec za pripravo burgerjev m/ž

Mlado in hitro rastoče podjetje iz Kamnika, ki pripravlja gurmanske burgerje in druge specialitete, vabi v svoj top kolektiv novega sodelavca.

Skladiščnik m/ž

Delodajalec je podjetje, ki se ukvarja s spletno in TV prodajo. Iščemo skladiščnika m/ž za enoizmensko delo.

Planer proizvodnje m/ž

Sodobno, inovativno in mednarodno podjetje, ki proizvaja pomivalne sisteme za farmacevtsko industrijo, nudi odlične delovne pogoje in veliko bonitet, vabi v svoj kolektiv planerja proizvodnje m/ž.

Skladiščnik / viličarist (m/ž)

Za uspešno podjetje, ki se ukvarja z logistiko, iščemo večje število viličaristov m/ž. Enoizmenski delovni čas, delo poteka v Ljubljani.

Skladiščnik v območju Kamnika (m/ž)

Proizvodno podjetje z dolgoletno tradicijo, z Gorenjske regije, zaposli več kandidatov za delo v skladišču. Delo poteka v 3 izmenah. Delovne naloge: opravljanje internega transporta, izpolnjevanje dokumentacije...

Varilec po TIG postopku

Sodobno, inovativno in mednarodno podjetje, ki nudi odlične delovne pogoje in veliko bonitet, zaposli več varilcev po TIG postopku.

Delavec v proizvodnji - pralnica (m/ž)

Proizvodno podjetje z dolgoletno tradicijo, zaposli več kandidatov za enostavno in fizično delo v proizvodnji. So eni izmed večjih dobaviteljev na področju avtomobilske industrije, medicine in proizvodnih električnih aparatov. Prav tako so med prvimi slovenskimi podjetji, ki so za svoja prizadevanja na področju izobraževanja in razvoja zaposlenih prejeli mednarodni naziv »VLAGATELJI V LJUDI«.

Samostojni računovodja m/ž

Ste izkušen/a računovodja in iščete stabilno zaposlitev v urejen delovnem okolju v uspešnem, rastočem kolektivu v Ljubljani, ki se ukvarja z upravljanjem nepremičnin? Potem ne odlašajte s prijavo!

Komisionar m/ž

Veliko in priznano slovensko podjetje s tradicijo, zaposli izkušenega skladiščnika za občasno delo v hladilnici m/ž. Če si želite stabilne zaposlitve v podjetju, ki vlaga v zaposlene, ne odlašajte s prijavo!

Knjigovodja m/ž

Uspešno podjetje z več-letno tradicijo, katerega dejavnost zajema računovodske storitve in davčno svetovanje, vabi v svoj kolektiv strokovnjakov novega sodelavca. Če si želite stabilne zaposlitve v prijetnem kolektivu, ne odlašajte s prijavo.

Nastavljalec strojev m/ž

Proizvodno podjetje z dolgoletno tradicijo, z Gorenjske regije, zaposli več nastavljavcev strojev v proizvodnji. So eni izmed večjih dobaviteljev na področju avtomobilske industrije, medicine in proizvodnih električnih aparatov. Prav tako so med prvimi slovenskimi podjetji, ki so za svoja prizadevanja na področju izobraževanja in razvoja zaposlenih prejeli mednarodni naziv »VLAGATELJI V LJUDI«.

Vodja finančno-računovodske službe m/ž

Družinsko podjetje iz Ljubljane se že več kot 35 let ukvarja z dobavo in prodajo talnih oblog. Če si želite stabilne zaposlitve v strokovnem in prijetnem kolektivu, se prijavite čim prej.

Proizvodni delavec za enostavna dela m/ž

Proizvodno podjetje z dolgoletno tradicijo, zaposli več proizvodnih delavcev za enostavna dela - sestavljanje epilatorjev. So eni izmed večjih dobaviteljev proizvodnih električnih aparatov. Prav tako so med prvimi slovenskimi podjetji, ki so za svoja prizadevanja na področju izobraževanja in razvoja zaposlenih prejeli mednarodni naziv »VLAGATELJI V LJUDI«.

Strokovni sodelavec na terenu m/ž

Za uspešno slovensko podjetje, ki se ukvarja s trženjem inovativnih izdelkov s področja neplodnosti, zaposlimo strokovnega sodelavca na terenu.

Strojni inženir za programsko opremo m/ž

Sodobno, inovativno in mednarodno podjetje, ki proizvaja pomivalne sisteme za farmacevtsko industrijo, nudi odlične delovne pogoje in veliko bonitet, vabi v svoj kolektiv Strojnega inženirja in specialista za aplikativno programsko opremo m/ž.

Delavec v proizvodnji kruha in peciva m/ž

Za naročnika, uspešno slovensko podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo kruha in peciva, iščemo več PROIZVODNIH DELAVCEV (m/ž). Če si želite stabilne, dolgoročne zaposlitve, se prijavite čim prej.