Atama logotip
EN

Ponudba dela za iskalce

Administrator v zaledni pisarni m/ž

Ste pri delu organizirani in svoje delo skrbno opravljate? Slovensko družinsko podjetje ponuja razgibano delo v prijetni manjši ekipi. Če vam delo v dinamičnem okolju in komunikacija s strankami ter zaposlenimi ne predstavlja težav, se prijavite na delovno mesto.

Komisionar v logističnem centru (m/ž)

Iščete dvoizmensko delo in vam fizično delo ne predstavlja težav? Če vas delo v skladišču veseli in imate željo po dolgoročni zaposlitvi v uspešnem slovenskem podjetju, se čim prej prijavite na naš oglas. Podjetje nudi možnost visokega plačila.

Tehnolog / mehatronik (m/ž)

Iščemo kandidate, ki si želijo varno zaposlitev za daljše časovno obdobje na delovnem mestu Tehnolog/mehatronik. Delo poteka v Ljubljani v 1 izmeni. Pogoj: ustrezna izobrazba ter aktivno znanje slovenskega in angleškega jezika. Izkušnje so zaželene, niso pa pogoj.

Lažje delo v proizvodnji (m/ž)

Iščemo kandidata/ko za raznovrstna in lažja dela v proizvodnji (ni tekoči trak), z možnostjo napredovanja v vodjo. Delo poteka od ponedeljka do petka v 2 izmenah. Lokacija dela je Ljubljana - Trnovo.

Proizvodni delavec - Kamnik m/ž

Za podjetje Danfoss v Kamniku iščemo operaterje na liniji - kandidate, ki imajo ali tehnično izobrazbo (elektro, strojna, mehatronik) ali izkušnje z delom operaterja (delo na stiskalnici, stružnici, CNC stroju).

Pomočnik CNC operaterja m/ž

Za našega naročnika Danfoss Trata d.o.o. iščemo Pomočnika CNC operaterja m/ž. Izkušnje s delom na CNC stroju so predpogoj za zasedbo delovnega mesta.

Prodajni svetovalec m/ž

Zaposlitev dobi prodajno usmerjena oseba z vsaj enim letom delovnih izkušenj na področju prodaje na področju B2B.

Vzdrževalec (m/ž) Ljubljana

Iščete nekaj na področju vzdrževanja? Za našega uglednega in uspešnega naročnika v Ljubljani iščemo kandidata za vzdrževalna dela. Pokličite na 041 778 170 in preverite ponudbo, mogoče boste pa končno našli svojega idealnega delodajalca!

Operativni tehnolog m/ž

Mednarodno podjetje znotraj območja Ljubljane zaposli več delavcev na delovnem mestu - Preddelavec / operativni tehnolog (m/ž).

Delovne naloge:
- nastavitve ter zagon strojev, linij in naprav v mehanski proizvodnji,
- menjava orodij na strojih, liniji in na napravah,
- izpolnjevanje tehnične dokumentacije...

Delavec v predelovalni industriji (m/ž)

Atraktivna prosta delovna mesta v slovenskem podjetju v Ljubljani! Za vse, ki jih zanima tehnično usmerjeno in razgibano delovno okolje. Prijavite se lahko tudi tisti, ki ste na začetku delovne kariere in imate tehnično ali kakšno drugo ustrezno smer izobrazbe, saj na podjetju nudijo napredovanje.

Pomožni delavec v proizvodnji (m/ž)

Zaposlili bomo VEČ oseb na delovnem mestu - Pomožni delavec v proizvodnji (m/ž). Delo poteka v Ljubljani v 3 izmenah. Možen je prihod in odhod z dela z LPP avtobusom.

Vzdrževalec / orodjar (m/ž)

Delo je primerno tudi za začetnike, saj bo delo predajala oseba pred upokojitvijo! Delovnik je dvoizmenski v Ljubljani.

Delo v proizvodnji - Grosuplje m/ž

Zaposlite se direktno v podjetju z dolgoletno tradicijo in odličnimi prehrambenemi izdelki v Grosuplju v proizvodni.

Nastavljalec strojev (m/ž)

Izkoristite priložnost za delo v globalno uveljavljenem podjetju. Če ste tehnično usmerjena oseba, se prijavite na delovno mesto v Kranju.

Serviser na terenu - mehatronik m/ž

Družinsko podjetje VIST d.o.o. v svoj kolektiv vabi Serviserja na terenu - mehatronika. izkušnje niso potrebne; pogoj je osnovno znanje mehanike in elektronike. K prijavi vabimo kandidate, ki imajo vozniški izpit B-kategorije, znanje nemškega ali angleškega jezika in znanje hrvaškega / bosanskega / srbskega jezika (vsaj dobro pogovorno) ter imajo pozitiven in proaktiven odnos do dela.

Orodjar (m/ž)

Si natančen in imaš razvite ročne spretnosti? Za našega naročnika, uspešno slovensko podjetje, iščemo novega sodelavca za delovno mesto Orodjar m/ž.

Preddelavec / operativni tehnolog (m/ž)

Na voljo je dinamično delo v uspešnem globalno usmerjenem podjetju, ki zahteva dobre organizacijske sposobnosti.

Proizvodni delavec za zahtevna dela (m/ž)

Podjetje z visoko prepoznavnostjo išče več delavcev za zasedbo delovnega mesta Proizvodni delavec za najzahtevnejša dela (m/ž).

Srednje zahtevno delo v proizvodnji (m/ž)

Iščete nove karierne priložnosti? Imate razvite ročne spretnosti in dober vid? Potem se prijavite na delovno mesto v znanem podjetju.

Skladiščnik (m/ž)

Vam fizično delo ne predstavlja težav? Če vas delo v skladišču veseli in imate željo po dolgoročni zaposlitvi v uspešnem slovenskem podjetju, se čim prej prijavite na naš oglas.

Elektromonter (m/ž)

Če vas veseli delo s stroji in orodji in si želite zaposlitve v stabilnem podjetju, vas vabimo k prijavi na aktualno prosto delovno mesto v enem od najuspešnejših slovenskih podjetij.

Vzdrževalec (m/ž)

Ugledno in poslovno uspešno slovensko podjetje v svoj kolektiv vabi nove sodelavce za delovno mesto v Kranju.

Nastavljalec stroja m/ž

Podjetje InterWolf d.o.o. v Logatcu v svoj kolektiv vabi kandidata za delo nastavljalca strojev. Podjetje se ukvarja z izdelavo vijakov. Pridružite se kolektivu 35 zadovoljnim zaposlenim.