Atama logotip
EN

Ponudba dela za iskalce

Izkušeni operater m/ž

Iščemo izkušene operaterje - kandidate, ki imajo ali tehnično izobrazbo (elektro, strojna, mehatronik) ali izkušnje z delom operaterja in poznavanjem različnih montažnih postopkov.

Delavec v proizvodnji m/ž - Novo mesto

Za uspešno družinsko podjetje z dolgoletno tradicijo, specializirano za predelavo tekstila, usnja in podobnih materialov iščemo več kandidatov za delo v proizvodnji.

Operater na krivilnem stroju (m/ž)

Delo poteka v 2 izmenah v Škofji Loki pri podjetju Sax konstrukcije. Delo poteka na krivilnem stroju, izdeluje se izdelke iz pločevine.

Vrilec / brusilec (m/ž)

Delo poteka v 2 izmenah v Škofji Loki pri podjetju Sax konstrukcije, ki izdeluje izdelke iz pločevine.

Komercialist m/ž

Zaposlitev dobi prodajno usmerjena oseba z vsaj enim letom delovnih izkušenj na področju prodaje na področju B2B.

Administrator m/ž

Manjše podjetje v Ljubljani išče osebo, ki bo ostalim sodelavcem nudila odlično in ažurno podporo pri poslovanju ter opravljanju nalog.

Pomočnik sestavljalca izdelkov (Operater) m/ž

Za podjetje Danfoss v Ljubljani iščemo operaterje na liniji - kandidate, ki imajo ali tehnično izobrazbo (elektro, strojna, mehatronik) ali izkušnje z delom operaterja (delo na stiskalnici, stružnici, CNC stroju).

Organizator poslovanja m/ž

Za podjetje Sax konstrukcije d.o.o. s sedežem v Škofji Loki iščemo kandidata za delovno mesto Organizator poslovanja m/ž.

Proizvodni delavec - lakirna linija (m/ž)

Iščemo VEČ kandidatov za delo na lakirni liniji. Gre za samostojno delo v uspešnem podjetju, ki se ukvarja s proizvodnjo lahke kovinske embalaže v Ljubljani - Zalog. Kandidat ne sme biti alergičen na barve in lake. Delo ni zahtevno, vendar se pričakuje natančnost in odgovornost.

Delavec v predelovalni industriji (m/ž)

Atraktivna prosta delovna mesta v slovenskem podjetju v Ljubljani! Za vse, ki jih zanima tehnično usmerjeno in razgibano delovno okolje. Prijavite se lahko tudi tisti, ki ste na začetku delovne kariere in imate tehnično ali kakšno drugo ustrezno smer izobrazbe, saj na podjetju nudijo napredovanje.

Vzdrževalec (m/ž)

Iščete nekaj na področju vzdrževanja? Za našega uglednega in uspešnega naročnika v Ljubljani iščemo kandidata za vzdrževalna dela. Pokličite na 041 778 170 in preverite ponudbo, mogoče boste pa končno našli svojega idealnega delodajalca!

Tiskar m/ž

Naš naročnik je uspešno mednarodno podjetje na področju predelave kovinske embalaže. Zahtevana izobrazba: grafičar ali tiskar. Nudimo dolgoročno sodelovanje in možnost rasti znotraj mednarodnega podjetja. Pogodba o zaposlitvi bo predvidoma sprva sklenjena za določen čas, z uspešnim kandidatom pa je cilj sodelovati na dolgi rok.

Viličarist (Ljubljana) m/ž

Delovno mesto je v proizvodnem podjetju, ki se nahaja v Ljubljani. Delo se opravlja v 2 oz. 3 izmenah, kjer se upravlja plinski oz. diesel viličar. Pogoji: državni izpit za viličarja, vsaj 2 leti delovnih izkušenj.

Delo v proizvodnji m/ž - dvoizmensko delo

Za našega naročnika, uspešno podjetje Almat d.o.o. iščemo več kandidatov. Podjetje se ukvarja z obdelav kovin na CNC stružnicah. Izkušnje niso pogoj. Delo poteka v dveh izmenah.

Administrator za podporo poslovanju m/ž

Manjše podjetje v Ljubljani išče osebo, ki bo ostalim sodelavcem nudila odlično in ažurno podporo pri poslovanju ter opravljanju nalog.

Pomočnik CNC operaterja m/ž

Za našega naročnika Danfoss Trata d.o.o. iščemo Pomočnika CNC operaterja m/ž. Izkušnje s delom na CNC stroju so predpogoj za zasedbo delovnega mesta.

Upravljalec stroja m/ž

Za našega naročnika, uspešno podjetje Almat d.o.o. iščemo več kandidatov za delovno mesto Upravljalec strojev m/ž. Podjetje se ukvarja z obdelav kovin na CNC stružnicah. Izkušnje niso pogoj. Delo poteka v dveh izmenah.

Likalec perila v čistilnici m/ž

Podjetje v Ljubljani (Šiška) išče osebo za likanje oblačil v kemični čistilnici oblačil.

Skladiščnik - Voznik kombija (m/ž)

Za logistično podjetje s sedežem v Ljubljani, iščemo kandidata za delo v skladišču, kjer je potrebno občasno voziti tudi kombi. Delo poteka v 1 izmeni od ponedeljka do petka. Vsi, ki si želite dinamično in sproščeno delo v mladem kolektivu na področju logistike, pokličite 041 778 170 ali pošljite prijavo na: janja@atama.si

Delavec v proizvodnji - Lukovica (m/ž)

Delo obsega različna dela pri izdelavi izdelkov iz cementa: priprava kalupov za vlivanje, vlivanje betona, razstavljanje kalupov, urejanje delovnega mesta, skladiščenje ter priprava artiklov za stranke... Delo poteka od ponedeljka do petka 7:00 - 15:00. V času sezone so delovne sobote od 7:00 - 12:00. Lokacija dela: Lukovica pri Domžalah.