Atama logotip
EN

Ponudba dela za iskalce

Operativni tehnolog m/ž

Naš naročnik, uspešno mednarodno podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo kovine, vabi novega sodelavca na delovnem mestu operativni tehnolog, ki bi se pridružili že ustaljeni ekipi. Delo poteka v Ljubljani. Iščemo kandidate, ki si želijo varno zaposlitev za daljše časovno obdobje.

Vzdrževalec m/ž

Podjetje zaposli kandidata za dlje časa na delovnem mestu VZDRŽEVALEC, ki bo opravljal različna dela z orodnimi sklopi ter stroji za preoblikovanje. Če imaš najmanj srednjo strojno šolo ali šolo na podobnih področij ter te veseli delo na strojih in njihovo servisiranje, ne odlašaj s prijavo in pošlji prošnjo na naslov: zaposlitev@atama.si

Elektro vzdrževalec m/ž

Naš naročnik je uspešno mednarodno podjetje na področju predelave kovinske embalaže. Zahtevana izobrazba: srednja poklicna šola elektro smeri. Nudimo dolgoročno sodelovanje in možnost rasti znotraj stabilnega mednarodnega podjetja. Pogodba o zaposlitvi bo predvidoma sprva sklenjena za določen čas, z uspešnim kandidatom pa je cilj sodelovati na dolgi rok.

Tehnik varnostnih sistemov m/ž

Visoko specializirano podjetje za tehnične rešitve varovanja, išče nove sodelavce - tehnike varnostnih sistemov m/ž. Enoizmensko delo.

Komisionar m/ž

Si hiter, natančen in iščeš delo s kasnejšo možnostjo sklenitve delovnega razmerja za nedoločen čas? Kljub temu, da je delo fizično zahtevno, imaš možnost prilagodljivega visokega plačila, saj je delo normirano. Urnik pa poteka v dveh izmenah.

Natakar - blagajnik m/ž

Za našega naročnika, uspešno in znano logistično in gostinsko podjetje iz Ljubljane, iščemo natakarja m/ž. Vaše naloge bodo obsegale strežbo hrane in pijače ter druga dela v strežbi. Od kandidatov zahtevamo delovne izkušnje na podobnih delih. Nudimo zaposlitev kandidatom, ki so zainteresirani za dolgoročno sodelovanje.

Proizvodni tehnik m/ž

Za podjetje Danfoss v Ljubljani iščemo proizvodne tehnike. Iščemo kandidate, ki imajo ali tehnično izobrazbo (elektro, strojna, mehatronik) ali izkušnje z operativnim delom na strojih.

Izkušeni delavec v proizvodnji m/ž

Za podjetje Danfoss v Ljubljani iščemo operaterje na liniji. Iščemo kandidate, ki imajo ali tehnično izobrazbo (elektro, strojna, mehatronik) ali izkušnje z delom operaterja (delo na stiskalnici, stružnici, CNC stroju).

Urejevalec okolice (m/ž)

Za našega naročnika, ki se ukvarja s projektiranjem vrtov, parkov in nudi vrtnarske storitve, iščemo več delavcev za polni delovni čas.

Operater na varilnih robotih m/ž

Za našega naročnika - ugledno slovensko podjetje iščemo večje število kandidatov za delovno mesto Operater na varilnih robotih. K prijavi vabimo predvsem tiste kandidate, ki si želijo stabilne zaposlitve in dobrih delovnih pogojev.

Knjigovodja m/ž

Za našega naročnika, katerega dejavnost zajema računovodske storitve in davčno svetovanje iščemo Knjigovodjo m/ž, ki že pozna določbe zakona o DDV-ju.

Skrbnik/upravljalec objektov m/ž

V sektorju poslovanja nepremičnin brez prekinitve iščemo Skrbnika/upravljalca objektov m/ž. Pričakujemo prijave kandidatov z visokošolsko izobrazbo gradbene, strojne ali druge tehnične smeri, prednost predstavlja še dodatno ekonomsko znanje. Iščemo hitro učljive, prilagodljive in hkrati samoiniciativne kandidate, ki želijo svojo kariero razvijati na področju upravljanja z nepremičninami.

Varilec - Sestavljalec

Za našega naročnika - ugledno slovensko podjetje iščemo večje število kandidatov za delovno mesto VARILEC. K prijavi vabimo predvsem tiste kandidate, ki si želijo stabilne zaposlitve in dobrih delovnih pogojev.

Delavec v varilnici (m/ž)

Uspešno in mednarodno priznano podjetje zaposli več DELAVCEV V VARILNICI (m/ž) .