Atama logotip
EN

Podjetja

V naši agenciji vam ponujamo celovite rešitve na področju zagotavljanja človeških virov. Iščemo, selekcioniramo in posredujemo delavce za zaposlitev pri vas, zagotavljamo najem delavcev in opravljanje dela preko študentskega servisa.
 
Za vas iščemo najboljše ljudi. V postopku selekcije izberemo tiste, ki se najbolje skladajo s cilji podjetja in potrebami dela.
 
Z obsežnim seznamom kadrovskih storitev vam pomagamo, da bo vaše podjetje izvajalo kadrovsko funkcijo racionalno in uspešno.
Naše prednosti:
  1. Atama je profesionalni posrednik dela, temeljna dejavnost je zagotavljanje kadrov podjetjem (delavcev in študentov). Z zagotavljanjem imamo bogate izkušnje od leta 1999 dalje. Koncesijo smo pridobili med prvimi v Sloveniji. Strokovne rešitve so plod domačega znanja in izkušenj.
  2. Po velikosti smo srednje velika agencija. Zato se lahko okretno in individualno prilagajamo potrebam uporabnikov.
  3. Izjemno smo pozorni na sodelovanje z delavci, zagotavljamo jim sprotne informacije z dostopnostjo v delovnem času in izven časa, pomagamo pri urejanju osebnih administrativnih in podobnih opravil, zagotavljamo pravočasnost dokumentacije, odnose med delavcem delodajalcem in uporabnikom smo določili tudi s posebnim pravilnikom – splošnim aktom delodajalca. Izjavljamo, da od leta 1999 do danes na sodiščih ali pri delovni inšpekciji nismo vodili nobenega spora z delavci.
  4. Izjavljamo, da smo vpisani v register domačih pravnih in fizičnih oseb za opravljanje dejavnosti zagotavljanja delavcev drugemu uporabniku.