Atama logotip
EN

Slaba malica v podjetjih

Zdravo!
 
Verjetno vprasanje ravno ne spada v vaso rubriko pa vendar pisem, v upanju na kaksen odg. zanima me kaj lahko delavec naredi v primeru, da je (suha)malica, ki jo dobiva v podjetju, konstantno ista-(saj delavec nima moznosti zapustiti delovnega mesta za 30 min, da bi lahko sel na toplo malico, in j`e med delom!!) Malica je kontantno ista: (isti kruh, isti namaz, isto sadje, iste konzerve..), ter klobase s pretecenimi roki, itd. kljub vedenju nadrejenih, ki v tej smeri ne ukrenejo nic. zeleli smo se nekako dogovoriti glede izplačila malice ampak se tudi to ne da... zato se obracam na vas, kajti v podjetju ne obstaja 1 oseba, ki bi ji blo mar glede prehrane zaposlenih. naj se omenim da je tudi topla malica, pogreta iz prejsnih dni, ter da se na zdravo prehrano v podjetju ne, da nic.
 
hvala za vas odg.
lp
Dober dan.

Vaše vprašanje spada v vsebine zdravih ramer za delo. Nadzor teh vprašanj je v pristojnosti delovne inšpekcije. Na naslov glavnega urada Inšpektorata za delo (elektronski naslov najdete na njihovi spletni strani) pošljite čim bolj natančno poročilo z zahtevo po njihovem komentiranju ravnanja delodajalca in ukrepanju za bolj zdrave delovne razmere.
 
Lep dan želim,

Tanja Šket
Direktorica

Kadrovska solaKadrovska šola

Najdite odgovore na vprašanja iz kadrovskega področja

Več informacij