Atama logotip
EN

Postanite naš kandidat


Kvalitetno iskanje zaposlitve nam lahko vzame veliko časa. Seveda od pogoju, da se iskanja lotimo resno in predano. Informacije o prostih delovnih mestih so povsod. Pa vendar se iskalcem marsikdaj zgodi, da gre kakšna informacija preprosto mimo njih.

Na drugi strani delodajalci iščete nove sodelavce, za katere želite, da se vam pridružijo čim prej in vam pomagajo rešiti težavo, ki jo predstavlja odprto delovno mesto.

shield-1020318 960 720Iskalci in ponudniki zaposlitve pa imajo eno skupno točko. Oboji si želijo, da se zaposlitev zgodi (ponavadi) v čim krajšem času.

Atama nastopa v vlogi vmesnika med obema skupinama. In ker želimo ugoditi željam vseh, smo pripravili enostavno in hitro rešitev.

Na naši spletni strani boste našli enostaven obrazec, ki vam ne bo vzel veliko časa. Od vas v prvi vrsti potrebujemo le nekaj osnovnih podatkov.

Kaj se zgodi, ko se vpišete?

VPIŠITE SE!

Ne moremo vam 100% jamčiti, da boste zaposlitev dobili. Lahko pa 100% jamčimo, da se bomo potrudili, da vam pri tem pomagamo!Imate kakšno konkretno težavo ali dilemo? Zastavite nam vprašanje in naši strokovnjaki vam bodo v čim krajšem času odgovorili.