Atama logotip
EN

Delavec v varilnici (m/ž)

Kraj dela: Dolenjska
Veljavnost oglasa: 30.04.2019 - 31.05.2019
Področja dela: Strojništvo, metalurgija, rudarstvo
O podjetju: Uspešno in priznano podjetje zaposli več DELAVCEV V VARILNICI (m/ž) za nedoločen delovni čas. Delo bo potekalo na Dolenjskem / v Beli krajini.
Delovno mesto: Uspešno mednarodno podjetje zaposli več DELAVCEV V VARILNICI (m/ž). Delovno mesto bo obsegalo naslednje delovne naloge:
Brušenje, žaganje, osnovno sestavljanje ter varjenje izpušnih sistemov, vrtanje, kalibriranje, punktiranje, ter tlačenje dušilne volne, delo s hidravličnimi stiskalnicami, upravljanje z varilnimi aparati, potrjevanje delovnih nalogov, izvajanje kontrole kakovosti procesov in izdelkov, izvajanje del po tehnološkem postopku, iskanje novih tehničnih rešitev, vsestransko varno delo in skrb za čisto in urejeno delovno okolje, ostale kratkotrajne naloge glede na potrebe poslovnega procesa.
Pričakovana znanja in izkušnje: Motivacija za delo, medsebojno sodelovanje, funkcionalna pismenost, pripravljenost na večizmensko delo, koordinacija gibov in ročne spretnosti, pripravljenost na učenje slovenskega jezika, v kolikor ga kandidat ne zna, zaželen je lasten prevoz ter izpit B kategorije. Delovno mesto zahteva osebo, ki nima težav na dihalih, nima alergij na kovine in nima težav z globinskim vidom. Občasno se dviguje težka bremena.
Ponudba zajema: Z izbranim kandidatom bo najprej sklenjena pogodba za določen čas za obdobje dveh mesecev. Po uspešno opravljenem obdobju pa za nedoločen čas. Izbranemu kandidatu pripadajo določeni dodatki, bonusi in 13. plača.
Zahtevana izobrazba: II. - dokončana osnovna šola, III. - dokončana poklicna šola, IV. - dokončana srednja strokovna šola
Delovne izkušnje: 0 - 2 let
   
Delovni čas: polni delovni čas
Oblika zaposlitve: 2 meseca poizkusne dobe. Po uspešno zaključeni poizkusni dobi možnost dolgoročnega sodelovanja.
   
Kontakt: anja@atama.si, +386 1 2300 861

 

* V kolikor trenutno ni razpisanega delovnega mesta, ki vam ustreza, se vpišite v našo bazo iskalcev.