Atama logotip
EN

Tehnični specialist - elektrotehnik m/ž

Kraj dela: Gorenjska;Osrednjeslovenska
Veljavnost oglasa: 30.01.2018 - 01.03.2018
Področja dela: Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije, Tehnične storitve
O podjetju: Podjetje, z več kot 25 letno tradicijo, ki se ukvarja z vele in malo prodajo akumulatorjev, med svoje vrste vabi sodelavca za zasedbo delovnega mesta: Tehnični specialist - elektrotehnik m/ž.
Delovno mesto: Podjetje, z več kot 25 letno tradicijo, ki se ukvarja z vele in malo prodajo akumulatorjev, med svoje vrste vabi sodelavca za zasedbo delovnega mesta: Tehnični specialist - elektrotehnik m/ž. Delo obsega:
- razvoj programa in novih tehnologij za področje polnilnih baterij
- izdelava baterijskih sklopov
- skrb za reklamacije (elektronskih naprav in baterij)
- zagotavljanje tehnične pomoči pri raziskavah in razvoju na področju polnilnih baterij
- tehnična in komercialna podpora kupcem

Delo poteka v trgovini podjetja, ki se nahaja v bližnji okolici Ljubljane in sicer v dveh izmenah, od ponedeljka do petka med 7.00 in 15.00 oziroma 9.00 in 17.00 uro. Prav tako se delo opravlja vsako 3. soboto, med 8.00 in 13.00 uro.
Pričakovana znanja in izkušnje: Pričakujemo prijave kandidatov, ki imajo zaključeno najmanj srednjo šolo elektrotehnične smeri, imajo izkušnje s področja dela, so tehnično podkovani, proaktivni, pozitivni in prodajno usmerjeni. Prav tako morajo imeti razvite ročne spretnosti, zaključen izpit B kategorije, poznavanje MS Office paketa ter znanje angleškega in aktivno znanje slovenskega jezika.
Ponudba zajema: Kljub želji, da naročnik do ožjega izbora, za kandidate ostane anoimen, novemu sodelavcu nudi korekten odnos, ki temelji na sklenitvi pogodbe o zaposlitvi s preizkusnim obdobjem, redno plačilo, ki zajema 1000 eur neto plače, plačan dodatek na delovno dobo, stimulacijo in povrnjene stroške dela. Prav tako izbranemu kandidatu, ki naj ima predhodne izkušnje, nudijo ustrezno uvajanje, podporo in prenos znanja s strani sodelavcev.
Zahtevana izobrazba: V. - dokončana gimnazija in ostale štiriletne šole
Delovne izkušnje: 3-5 let
Karierni nivo: izkušeni delavec
Delovni čas: polni delovni čas
Oblika zaposlitve: redno, nedoločen d. č., redno, določen d. č.
Plačilo: 1000 - 1200 EUR neto
Kontakt: Uršula Pust, 01/23-00-863