Atama logotip
EN

Kadrovski pregled – odrešite se dvomov in skrbi.

Ali je vaša kadrovska dokumentacija dovolj natančna ter v skladu z zakoni in predpisi?
Ste že kdaj doživeli obisk inšpektorja in je v podjetju zavladala panika?

Kazni so vedno večje, inšpektorji iščejo tudi najmanjše nepravilnosti. Odrešite se dvomov in si zagotovite urejeno kadrovsko evidenco z najboljšo možno podporo tekom celotnega kadrovskega leta. Nikoli več ne boste v dvomih. Z našo pomočjo boste odpravili napake in celotna kadrovska dokumentacija bo urejena. Le dovoliti nam morate.

Kaj je »hitri« kadrovski pregled?

Hitri kadrovski pregled je namenjen podjetjem, ki ne razpolagajo s časom in znanjem za uvedbo vseh zakonskih pravil v svojo kadrovsko dejavnost. Strokovnjaki iz Atame pregledamo kadrovske mape zaposlenih v vašem podjetju in opravimo temeljit pregled vaše kadrovske dejavnosti ter dokumentacije.

Od podjetja potrebujemo:

Po hitrem pregledu:

Investicija v urejeno kadrovsko evidenco znaša 120,00 eur + DDV.

 Kaj o hitrem kadrovskem pregledu menijo naše stranke?

»S hitrim pregledom naše delovne dokumentacije, ki so ga opravili strokovni delavci iz Atame, smo bili v podjetju Eplas d.o.o. zelo zadovoljni. Pregled je bil konkreten, pregledalo se je vse potrebne dokumente. Vedeli smo, da imamo večino dokumentacije dobro urejene, a smo vseeno izvedeli tudi nekaj novih koristnih informacij. Točke s priporočili potrebnih popravkov iz poročila, ki so nam ga iz Atame poslali po opravljenem pregledu, smo že upoštevali in uredili potrebne spremembe. Pregled bi priporočili vsem, ki niso popolnoma prepričani , da imajo delovno dokumentacijo urejeno v skladu z zakoni.«
Maja Močnik, Eplas d.o.o.


Pokličite nas na 01 2300 860 ali pošljite povpraševanje. Pustite Atami, da vas odreši dvomov in skrbi.