Atama logotip
EN

Kadrovski pregled – odrešite se dvomov in skrbi.

Urejenost delovnih dokumentov in vodenje kadrovskih evidenc je pomembno za nemoteno delovanje podjetja. Ker je vodenje kadrovske administracije močno vezano na različne zakone, predpise ter pravilnike in sklepe, lahko to hitro privede do napak pri vodenju evidenc.

Izkušnje kažejo, da je težko obvladati poplavo informacij, ki so potrebne za pravilno urejeno dokumentacijo. Zato strokovnjaki iz Atame opravimo temeljit pregled vaše kadrovske dejavnosti ter dokumentacije.

kadrovski pregled


Kadrovski pregled poteka v vaših prostorih, po dogovoru lahko tudi na naši lokaciji v Ljubljani.

Od vas bomo potrebovali popolno vsebino mape (personalno mapo) enega delavca, lahko brez osebnih podatkov. Poleg tega pa še podatek o veljavni kolektivni, podjetniški ali panožni pogodbi ter ostale informacije, ki so pomemben del vašega kadrovskega področja.

Pregledali bomo, ali personalna mapa vsebuje vse potrebne dokumente, ki jih narekuje zakon, kot so dokumenti, pravilniki, sklepi in predpisi ter podpisane izjave.

Po pregledu bomo opravili pogovor z odgovorno osebo in predstavili dejansko stanje ter predlagali možnosti izboljšave oziroma potrebne dopolnitve, ki jih zahteva zakonodaja. Podali bomo mnenje glede izdelave dokumentov, ki jih je potrebno dopolniti, spremeniti oz. dodati delovni dokumentaciji v podjetju. Po opravljenem pregledu boste prejeli tudi  pisno poročilo o ugotovljenih pomanjkljivostih. 


 S kadrovskim pregledom boste:


Investicija v urejeno kadrovsko evidenco znaša 160,00 eur + DDV. Poleg brezplačno prejmete Postopkovni list za postopek zaposlitve, s katerim bo vodenje personalne mape postalo lažje in bolj pregledno.

Za več informacij pokličite na 01 2300860 ali oddajte povpraševanje na spodnjem obrazcu.