Atama logotip
EN

Kadrovska šola

Doživite Kadrovsko šolo na način ustvarjanja uspešne zgodbe o rasti vašega podjetja!

Na Kadrovski šoli boste pridobili praktična znanja in izkušnje s področja kadrovanja ter zaposlovanja. Rdeča nit predavanj je primer uspešnega podjetnika in pregled celotnega koledarskega leta kadrovika. Predavanja temeljijo na praksi in osebnih primerih, udeleženci pa s svojim sodelovanjem tudi sami izpostavijo svojo aktualno problematiko, s katero se vsakodnevno srečujejo v poslovnem svetu. Izračunali boste strošek dela v primerjavi z načrtovanimi in realiziranimi dobički ter gibanjem kapitala. Na primeru vaših zamišljenih situacij boste izdelali primere izvedbe določenih faz kadrovskega odločanja (pogoji dela, znanje in kompetence sodelavcev, elementi poskusnega dela). Izračunali boste konkreten strošek dela in ciljno dodano vrednost podjetja. 

Pridobili boste ključne kompetence:

Vsebinski sklopi usposabljanj:

 1. Slovenski zaposlitveni model.
 2. Kadrovska dokumentacija in izdelava dokumentov.
 3. Iskanje kandidatov in zaposlitev.
 4. Sistem plač
 5. Zakonodaja

  Kadrovska šola je namenjena praktičnemu usposabljanju, ne le teoretičnim vsebinam.

Poglejte si tudi učne cilje.

Prijavite se na Kadrovsko šolo!


Termini in trajanje

Kadrovsko šolo izvedemo v 4 delih, po 4 ure, skupaj 16 ur.

Termini - torek: 
- 19. maj 2020, od 9.00 do 13.00 ure,
- 26. maj 2020, od 9.00 do 13.00 ure,
- 02. junij 2020, od 9.00 do 13.00 ure,
- 09. junij 2020, od 9.00 do 13.00 ure.

Prijavite se TUKAJ, mesta so omejena! 


O predavatelju

Predavatelj Kadrovske šole je prokurist podjetja Atama d.o.o., Alojz Šket. Za seboj ima več kot 23 let dela na področju kadrovanja in zaposlovanja v javnem in zasebnem sektorju. Je član komisije za delovno in socialno pravo pri ZDS in komisije za plačilno politiko pri ZDS, sodeluje tudi z Ministrstvom za delo pri oblikovanju zakonov in predpisov.


Nekaj izjav udeležencev:

 • Za sodelovanje na Kadrovski šoli sem se odločila, ker sem na novo zaposlena. Že pred zaposlitvijo nisem imela izkušenj s področjem kadrovanja, prav tako pa v podjetju nimamo zaposlenega nikogar, ki bi se ukvarjal s kadrovanjem (manjše podjetje, prej je to urejala moja predhodnica) zato se nam je zdelo pomembno, da pridobimo več znanja na tem področju. Tekom šole smo pridobili pomembne informacije, ki nam bodo pomagale pri reševanju problemov in opravljanju dela.
  Ana Končina, komercialno - administrativni referent Kadrovska sola
 • Na Kadrovsko šolo sem se prijavila, da osvežim svoje znanje oziroma zvem ali so kakšne novosti. Pomagala mi je v tej meri, da nekatere zadeve dopolnim oziroma jih še izboljšam. Šola je dosegla moja pričakovanja. Hvala g. predavatelju na odličnem predavanju.
  Suzana Mandić Logar, vodja administracije
 • Na Kadrovsko šolo sem se prijavila zaradi pomanjkanja znanja na kadrovskem področju v praksi. Izvlečke Kadrovske šole imam vedno na vidnem mestu v pisarni, da lahko hitro kaj pogledam. Kadrovska šola je dosegla moja pričakovanja, veliko novih, uporabnih informacij.

Več izjav udeležencev Kadrovske šole preberite tukaj.


Cena

Cena brez DDV: 280€
Cena z DDV: 341,60€

Prijava vključuje:

Dodatne ugodnosti:

Prijavite se čimprej!  Mesta so omejena!

Za več informacij pokličite 01 23 00 863 ali pa nam pišite na teja.kastelic@atama.si