Atama logotip
EN

Iskanje in selekcija

Odločitve, povezane z zaposlovanjem, so ena najpomembnejših investicij v prihodnost vašega podjetja. Ne prepustite jo naključju!
 
Iskanje ustreznih ljudi, ki bodo zadostili potrebam vašega podjetja, je zahteven proces. Z našimi storitvami na področju iskanja in izbora kadrov boste prihranili čas in pospešili proces zaposlovanja. Za vas bomo pridobili potencialne kandidate, preverili njihove strokovne in osebnostne kompetence ter opravili izbor najustreznejših kandidatov. Na vašo željo zagotavljamo tudi potrebno anonimnost.
 
Za uspešnost iskanja je pomembno tesno medsebojno sodelovanje. Od vas pričakujemo podroben opis dela ter pričakovanj, povezanih s kandidati za zaposlitev. Na osnovi izpolnjenega obrazca vam bomo posredovali ponudbo za storitev z navedbo vrednosti in okvirnih rokov. Po potrebi se bomo dogovorili za sestanek ter vas zaprosili za ogled in podrobnejšo predstavitev podjetja.
 
Ker verjamemo v kakovost naše storitve vam pri izboru ponujamo garancijo. V primeru, da bi kandidat, ki smo ga selekcionirali in s katerim ste sklenili delovno razmerje, odpovedal pogodbo o zaposlitvi iz osebnih razlogov, vam v dogovorjenem roku, iskanje brezplačno ponovimo.