Atama logotip
EN

Razpis za sofinanciranje usposabljanja starejših od 45 let

Pozdravljeni,  
 
vabimo vas k sodelovanju na razpisu, v okviru katerega lahko pridobite 100 % sofinanciranje usposabljanj starejših od 45 let (do 70.000 eur), ki so zaposleni v vašem podjetjuProjekt se bo začel v letu 2019 in bo lahko trajal do sredine leta 2020.  Vsebina projekta oz. usposabljanj bo zajemala: 
  • pripravo strategije za učinkovito upravljanje s starejšimi zaposlenimi, 
  • izvedbo aktivnosti usposabljanj in motivacijskih programov za starejše zaposlene (mehke veščine, splošna usposabljanja, poklicno specifična usposabljanja) s strani zunanjih izvajalcev,
 
V kolikor vas sodelovanje zanima, vas prosimo za povratno informacijo o interesu in povezali vas bomo s podjetjem, ki ureja in vodi pripravo vloge na razpis ter se dogovorili o nadaljnjih korakih. Ker se približujemo poletnim (počitniškim) mesecem, vas prosimo za čimprejšnjo povratno informacijo, da admnistrativne zadeve uredimo že v mesecu maju in tako pridobimo čas za izbiro najbolj ustreznih programov usposabljanj ter za pripravo kvalitetne vsebineVsi stroški pridobivanja EU sredstev za vaša usposabljanja bodo prenešeni na nas kot referenčne pogodbene izvajalce.
 
Vsi, ki se boste odločili za sodelovanje na razpisu »ASI«, v okviru katerega lahko pridobite 100% sofinanciranje usposabljanj starejših od 45 let, imate možnost sodelovanja tudi na razpisu »KOC«, pri katerem v okviru kompetenčnega centra največ 20 partnerjev iz iste panoge lahko pridobite do 70% sofinanciranje za usposabljanja zaposlenih v podjetjih in razvoj kadrov, manjša podjetja pa lahko sodelujejo tudi na razpisu, v okviru katerega lahko pridobijo 50% sofinanciranje storitev zunanjih izvajalcev na področju uvajanja izboljšav poslovnih procesov.
 
Našim naročnikom bomo lahko omogočili tudi vključitev v program 1,8 mio vrednega projekta, ki bo namenjen dvigu kompetenc zaposlenih na zahtevnih delovnih mestih v industriji 4.0.   Ker se finančna perspektiva 2014-2020 izteka, gre torej že za eno zadnjih možnosti za pridobitev izdatnih nepovratnih sredstev za usposabljanja, zato izkoristimo priložnost sedaj.   
 
V kolikor vas sodelovanje zanima in imate kakšno vprašanje nam pišite na tajnistvo@atama.si ali pokličite na 01/ 23 00-860.