Atama logotip
EN

Pomoč pri delu na recepiji in urejenosti sob hotela (m/ž)

Opis dela:
Potrebujejo dve študentki/študenta, ki opravljata deloma delo receptorja deloma delo sobarice. Za delo se uporabljajo različne spletne aplikacije: booking.com, xpedia, ajpes, eračuni, salto. V jutranji/dopoldanski izmena delo poteka: priprava zajtrka, check-out gostov in priprava sob za sledeče goste. V prihodnosti je planirano uvesti čistilni servis, zaposleni pa bo le preveril ustreznost dela čistilnega servisa in z njim uskladil vse potrebno (kot so dišave, kontrola posteljnine, brisač, kako je počiščeno). V večerni/poldanski izmena je recepcija uradno odprta od 17h do 22h, check-in gostov.
Pričakovanja/ zaželjena znanja: Najprej predvideno uvajanje, ki traja do 4 dni. Pričakujemo kandidate z znanjem angleškega jezika, drugi jeziki so prednost, komunikativne kandidate in kandidate z željo po delu v turizmu, saj bo delo prineslo močne izkušnje iz sveta hotelirstva in socialnih medijev.
Prosta delovna mesta: 2.
Plačilo: Uvajanje je plačano neto 4 EUR na uro. Nato je plačilo je 5 eur neto na uro za prvih 3 mesece, po treh mesecih pa 6 eur neto na uro. Z delom se prične takoj.
Lokacija: Rožna dolina, Ljubljana, nov manjši luksuzen hotel.
Delovni čas: Delo se izvaja v jutranji/dopoldanski in večerni/popoldanski izmeni, delo po potrebi – odvisno od zasedenosti hotela (možni tudi vikendi in prazniki).
Kontaktni podatki: E-mail: prijave na zaposlitev@naton.si 

 

* V kolikor trenutno ni razpisanega delovnega mesta, ki vam ustreza, se vpišite v našo bazo iskalcev.