Atama logotip
EN

Požarni nadzornik m/ž

Kraj dela: Osrednjeslovenska
Veljavnost oglasa: 29.05.2018 - 20.06.2018
Področja dela: Osebne storitve in varovanje
O podjetju: Za našega naročnika, uspešno in obsežno logistično slovensko podjetje, iščemo novega sodelavca na delovnem mestu požarnega nadzornika. Delo poteka v Ljubljani, iščemo kandidatke in kandidate za daljše časovno obdobje.
Delovno mesto: Za našega naročnika, uspešno in obsežno logistično slovensko podjetje, iščemo POŽARNEGA NADZORNIKA. Delo poteka v Ljubljani, iščemo kandidatke in kandidate za daljše časovno obdobje. Delo zajema: - izvajanje preventivne protipožarne preglede vseh objektov, - skrbi za vzdrževanje ročnih in prevoznih gasilnih aparatov, - vodi in skrbi za vse potrebne evidence s področja požarnega varovanja in pregledov...
Pričakovana znanja in izkušnje: Pogoji: - Dokončana najmanj VI. stopnja (višješolska izobrazba) tehnične smeri Zaželjeno: - izpit B kategorije in lasten prevoz, - aktivno znanje slovenskega jezika, - izkušenje na podobnem delovnem mestu, - slovensko državljanstvo ali osebno delovno dovoljenje (vključno s prevedenimi listinami o izobraževanju).
Ponudba zajema: Zaposlitev za polni delovni čas. Poleg dobre osnovne plače, se izplačajo še dodatki 0,6% za vsako leto delovne dobe, 80% mesečne vozovnice, 6,12€/dan za malico. Zaposleni so po določenem času v podjetju upravičeni do bonusa za uspešnost.
Zahtevana izobrazba: VI./1 - višješolski strokovni programi,VI./2 - visokošolski strokovni programi / 1. bolonjska stopnja,VII. - univerzitetni programi / 2. bolonjska stopnja
Delovne izkušnje: 1-3 leta
Karierni nivo: izkušeni delavec
Delovni čas: polni delovni čas
Oblika zaposlitve: redno, nedoločen d. č.,redno, določen d. č.
Plačilo: po dogovoru mesečno
Kontakt: Janja Kompare, 012300864

 

* V kolikor trenutno ni razpisanega delovnega mesta, ki vam ustreza, se vpišite v našo bazo iskalcev.