Atama logotip
EN

Serviser klimatskih naprav m/ž

Kraj dela: Podravska
Veljavnost oglasa: 21.05.2018 - 21.06.2018
Področja dela: Tehnične storitve
O podjetju: Naš naročnik, uspešno podjetje Energo Plus, z dolgoletno tradicijo zanesljivega dobavitelja opreme za klimatizacijo, ogrevanje in prezračevanje, vabi v svoj kolektiv za področje Maribora z okolico, serviserja klimatskih naprav m/ž.
Delovno mesto: Delo obsega: - servisiranje in vzdrževanje naprav in sistemov prezračevanja, hlajenja in ogrevanja, - montažna dela, ki jih narekuje servis, - intervencije in dežurstva na pogodbenih objektih. Delo poteka v Mariboru z bližnjo okolico. Nov sodelavec bo okrepil servisno ekipo na področju Štajerske in Podravske regije.
Pričakovana znanja in izkušnje: Delo je primerno za osebo, ki je strokovna, natančna, delovna, dobro prenaša obremenitve na delovnem mestu, je iznajdljiva, samoiniciativna, pozitivno usmerjena in rada dela s strankami in v skupini. Zaželene so sledeče izkušnje in znanja: - vsaj IV. stopnje tehnične smeri, - vsaj 24 mesecev izkušenj pri servisiranju HVAC opreme, - pripravljenost za terensko delo, - vozniški izpit B. kategorije, - pasivno znanje angleškega jezika. V kolikor katero izmed zahtev/pričakovanj ne izpolnjujete, obstaja možnost priučitve za zavzete kandidate.
Ponudba zajema: - Dolgoročno zaposlitev - uvajanje v delo - zaposlitev v uspešnem podjetju z dolgoletno tradicijo - enoizmensko delo - stimulativno plačilo in nagrajevanje glede na dosežke - izobraževanje ter možnost osebnega razvoja.
Zahtevana izobrazba: IV. - dokončana srednja strokovna šola
Delovne izkušnje: 1-3 leta
Karierni nivo: izkušeni delavec
Delovni čas: polni delovni čas
Oblika zaposlitve: redno, nedoločen d. č.,redno, določen d. č.
Plačilo:  
Kontakt: Željka Pečanin, 01/2300-865 in 041/997-760

 

* V kolikor trenutno ni razpisanega delovnega mesta, ki vam ustreza, se vpišite v našo bazo iskalcev.