Atama logotip
EN

Komisionar m/ž

Kraj dela: Osrednjeslovenska
Veljavnost oglasa: 13.03.2018 - 28.03.2018
Področja dela: Transport, nabava in logistika
O podjetju: Za našega naročnika, uspešno in obsežno logistično slovensko podjetje, iščemo nove sodelavce, ki jih veseli opravljanje delovnih nalog na mestu komisionarja. Delo poteka v Ljubljani, iščemo kandidatke in kandidate za daljše časovno obdobje.
Delovno mesto: Za našega naročnika, uspešno in obsežno logistično slovensko podjetje, iščemo nove sodelavce, ki jih veseli opravljanje delovnih nalog na mestu komisionarja. Delo poteka v Ljubljani, iščemo kandidatke in kandidate za daljše časovno obdobje. Delo zajema:
- zahtevno, težko fizično delo v skladišču,
- skladiščenje prevzetega blaga,
- komisioniranje s skenerjem,
- druga dela v skladišču po navodilih nadrejenega.
Pričakovana znanja in izkušnje: Pogoji: - Dokončana srednja šola in pridobljena najmanj IV. stopnja izobrazbe in največ V. stopnja izobrazbe, - vozniški izpit B-kategorije in lasten prevoz. Ostala pričakovanja: - izkušnje z delom v skladišču, najmanj 1 leto, - izpit B kategorije in lasten prevoz, - aktivno znanje slovenskega jezika, - zaželen izpit za viličarja, vendar ni pogoj, - slovensko državljanstvo ali osebno delovno dovoljenje (vključno s prevedenimi listinami o izobraževanju). Prednost bodo imeli kandidati iz Ljubljane in njene bližnje okolice.
Ponudba zajema: Zaposlitev za določen čas z enomesečnim poskusnim rokom, kasneje za nedoločen čas. Delo poteka v dveh izmenah. Zaposleni so po določenem času v podjetju upravičeni do bonusa za uspešnost.
Zahtevana izobrazba: IV. - dokončana srednja strokovna šola, V. - dokončana gimnazija in ostale štiriletne šole
Delovne izkušnje: 1-3 leta
Karierni nivo: izkušeni delavec
Delovni čas: polni delovni čas
Oblika zaposlitve: redno, nedoločen d. č.,redno, določen d. č.
Plačilo: po dogovoru mesečno
Kontakt: Janja Kompare, 012300864

 

* V kolikor trenutno ni razpisanega delovnega mesta, ki vam ustreza, se vpišite v našo bazo iskalcev.